ΕΠΣ Π-Λ| ΚΥΠΕΛΛΟ| ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ 2-1

Με γκολ του Περιστάρη και Ορφανού στο πρώτο μέρος ο Τηλυκράτης προχώρησε στην ημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου. Από τους φιλοξενούμενους που μείωσαν στην επανάληψη σκόρερ ήταν ο Γκλουτσάι.

Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας της Πάργας και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 25΄ λεπτό με τον Περιστέρη και ο Ορφανός στο 29΄ λεπτό, “έγραψε” το 2-0, που ήταν και το σκορ στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή χαμένη ευκαρία στα πρώτα λεπτά και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 69΄ λεπτό, με τον Γκλουτσάι, όμως στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και ο Τηλυκράτης πήρε την πρόκριση.

Διαιτητής: Zιώγας Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Χουλιάρας

Τηλυκράτης (Μπέκας Αγγελος): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ, Μπουρδούβαλης, Καταγής Λ(52′ Γεωργάκης Μ.), Κτενάς, Περιστερης(81′ Σταύρου), Ιασωνίδης, Ορφανός(58′ Πολίτης), Καταγής Γ, Γεωργάκης.

Απόλλωνας Πάργας (Βάσι Αλέκος): Σκάρπος, Μάρκος, Μπιστιώλης(80′ Ευαγγέλου) Βάσιος Α, Γκόγκα, Τόρες, Ευθυμίου, Βάσιος Ε, Αναστασίου, Μηλιώνης, Γκλούτσαϊ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και