Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Κ16 με σωματεία από Ήπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και Δυτ. Μακεδονία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με 3 αθλήτριες από το τμήμα της Βόνιτσας, οι οποίες τα πήγαν επίσης περίφημα, αφού με δεδομένο ότι πρώτη φορά δοκίμαζαν στο Έξαθλο και οι δύο ήταν μικρές, κατάφεραν να βαθμολογηθούν οι δύο από τις τρεις (σύνολο 16 βαθμούς – 5η θέση μεταξύ 24 αθλητριών), κατέκτησαν ένα αργυρό μετάλλιο και στη διάρκεια του αγώνα επιτεύχθηκαν όρια πρόκρισης σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε τρία αγωνίσματα και μάλιστα σε περισσότερες κατηγορίες

Πιο αναλυτικά:

  • Η Σταυρούλα Σάλιαρη με 3528 βαθμούς (όριο πρόκρισης στο Έξαθλο) κατέλαβε τη 2η θέση, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο μήκος με άλμα στα 5,62μ, που αποτελεί όριο πρόκρισης στα Πανελλήνια Κ16 έως Γυναικών και στο άλμα εις ύψος έκανε άλμα στα 1,46μ που επίσης αποτελεί όριο στα Κ16.
  • Η Νικολέτα Σάλιαρη, πρώτη χρονιά στην κατηγορία, με 3056 βαθμούς κατέλαβε την 8η θέση και
  • Η Μάρθα Παπαγιάννη με 2489 βαθμούς, επίσης μικρή στην κατηγορία, κατέλαβε την 20η θέση.

Τα τρία κορίτσια θα συμμετάσχουν, μαζί με πολλούς ακόμη αθλητές και αθλήτριες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 που θα διεξαχθεί  στους Ζωσιμάδες την Κυριακή 12/05/24.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίζονται την Κυριακή (19/5) τα Πρωταθλήματα ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00 Αναλυτικά: Αναγέννηση Περιβολίου Αμβρακικός Βόνιτσας Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ανανέωσε ο Τζόρτζ Κόλλινς

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Ερμή Καναλίου και μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Μπέκα, η διοίκηση προχώρησε και