Παρελθόν ο Πρέκας από Παναθηναϊκό

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενο να φέρει ανακατατάξεις στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Η αλλαγή ωστόσο ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε με τον Πέτρο Πρέκα να υποβάλλει την παραίτηση του.

Ο προπονητής των πρασίνων, ο οποίος είχε επιδείξει εξαιρετικό έργο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Ο Πρέκας, παρά το γεγονός ότι η παραίτηση του δεν έγινε αρχικά αποδεκτή, επέμεινε και η διοίκηση “σεβάστηκε τη θέληση του” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, τονίζεται ότι η “πόρτα” της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ  του Τριφυλλιού, Πέτρος Πρέκας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Συλλόγου. Ωστόσο, σεβαστήκαμε τη θέλησή του και προχωρήσαμε στη λύση της συνεργασίας μας.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Πρέκα για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον διαβεβαιώνει ότι η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον, όποτε και εφόσον θελήσει να επιστρέψει σε αυτόν. Επίσης του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η διάδοχη κατάσταση του Πρέκα στη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα είναι το δίδυμο των Μαργαρίτα Μάλαμα και Τούλα Καλέντζου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και