Τηλυκράτης: Συνεχίζει με τον Στεφανίδη στο “τιμόνι” – Ανακοίνωση(Pics.)

Ο Μάρκος Στεφανίδης είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον πάγκο του Τηλυκράτη, όπως ανακοίνωσε η “κυανέρυθρη” διοίκηση.




Ο Έλληνας τεχνικός την περασμένη σεζόν ήταν στην Επισκοπή και φέτος κάθισε στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων. Διετέλεσε επίσης σκάουτερ στον Παναιτωλικό αλλά και τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα Αυλώνα.

Στον ΑΟ Χανιά το 2014-15 αρχικά, δούλεψε σαν συνεργάτης κι έπειτα ως α’ προπονητής. Έκτοτε ακολούθησαν ομάδες όπως, ο Ιάλυσος (2016-17), η Ζάκυνθος, η Καλαμάτα, η Σπάρτη και ξανά ο Ιάλυσος.

Μετά την ανακοίνωσε ο κ. Στεφανίδης, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, όπου γνώρισε παίχτες και συνεργάτες στο γήπεδο των Σφακιωτών υπό καταρρακτώδη βροχή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και