Στις 8/9 η κλήρωση της Basket League

Στη Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στις 8/9, θα διεξαχθεί η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Α1 όπως ενημέρωσε κι επίσημα ο ΕΣΑΚΕ.

Εν αναμονή της απόφασης της ειδικής επιτροπής για την 14η ομάδα που θα καλύψει το κενό της Κηφισιάς στην Α1, ορίστηκε για τις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, η κλήρωση του πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2016-17. Να θυμίσουμε ότι την θέση της αθηναϊκής ομάδας διεκδικούν ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο Αρκαδικός, η Καβάλα, το Ηράκλειο και η Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2016-17 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και