Πανλευκάδιος: Συνεχίζει με δίδυμο Κατηφόρη – Φούκα

Με το γνωστό διδυμο και για τη χρονιά που θα τον βρει στη Γ΄ Εθνική, συνεχίζει ο Πανλευκάδιος, καθώς οι διοικούντες συμφώνησαν με τυπικές διαδικασίες με τους Γιώργο Κατηφόρη και Σπύρο Φούκα τη συνέχιση της συνεργασία τους στην τεχνική ηγεσία του Πανλευκάδιου. 

Επίσης, βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Κώστας Φωτεινός, ο οποίος έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής του συλλόγου και είναι πτυχιούχος γυμναστικής ακαδημίας.

Αναλυτικά:

« Το Δ.Σ. του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας, για ακόμη μια χρονιά, η έβδομη, με το προπονητικό team που οδήγησε τον σύλλογο μας στον δρόμο της καταξίωσης! Τον προπονητή μας κο Κατηφόρη Γιώργο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κο Φούκα Σπύρο. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο γυμναστής πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ κος Φωτεινός Κώστας, τον οποίον και καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά στην οικογένεια μας. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Η συνάντηση του Δ.Σ. με τους προπονητές μας ήταν σύντομη, η επιθυμία ήταν έκδηλη στα μάτια όλων, όπως και ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση του ενός για το έργο του άλλου, συστατικά για μια ακόμα πετυχημένη χρονιά!»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και