ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Με προβληματίζει η αγωνιστική κατάσταση

Προβληματισμένος από την αγωνιστική κατάσταση βασικών παιχτριών, καθώς και από την ήττα εκτός προγράμματος, από τον Ιπποκράτη Κω εμφανίστικες ο Νίκος Δουβίτσας, που έκανε λόγω για ψυχολογικό άδειασμα, αλλά και από έλλειψη ενέργειας, μετά την υπερπροσπάθεια του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας:

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στην Κω. Ξέραμε ακριβώς τι παίζουν σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά για την επίθεσή μας δουλέψαμε πολύ καλά και σήμερα εκτός από ασοχία είχαμε και κακές επιλογές.

Στην άμυνά μας κάποια τραγικά λάθη, κυρίως ατομικά, έδωσαν στον Ιπποκράτη πόντους σε αντιθεση με εμάς, σε λάθη της Κω, όχι μόνο δε σκοράραμε, αλλά πουλάγαμε την μπάλα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η αγωνιστική κατάσταση κάποιων παιχτριών που είναι βασικές μας παίχτριες και δεν μας βοηθούν όσο πρέπει. Αυτό που ξέρω είναι ότι χάσαμε από μια ομάδα με πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά και οι παίχτριές τους έτρωγαν σίδερα.

Ήρθε μια ήττα εκτός προγράμματος, ήρθε μία ήττα η οποία νομίζω μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, όχι τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο σε θέματα ψυχολογίας.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι στο πρώτο γύρο κάποιες παίκτριες πιάσανε ταβάνι. Γι’ αυτό είχαμε και κάποιες νίκες πάλι εκτός προγράμματος, όπως ήταν μέσα στον Αθηναϊκό κι αν θέλετε κι η νίκη εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα αυτό που βλέπω εγώ στην ομάδα είναι ότι δεν υπάρχει πειθαρχία.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και