Γ΄ Εθνική| “Διπλό” στη Βάρδα(1-2) ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (VIDEO)

Την δεύτερη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην Βάρδα με 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στο 12΄ ο Εμβραΐζογλου έκανε το 0-1 και στο 24΄ ο Ζδράβος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Βαγγέλη Τζιάρρα.

Στο 27΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαθύρης.

Στο 53΄ ο διαιτητής του αγώνα κ. Χρονάς (Αχαΐας) έδωσε δεύτερο πέναλτι στον Παμβουπρασιακό και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βλάχο. Ο Πατσιούρας πήρε τη θέση του Βλάχου κάτω από τα δοκάρια και ο Λαθύρης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κουτσοχέρας – Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Παμβουπρασιακός (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης, Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καφεντζής (61′ Μπίσα), Βασιλόπουλος, Τσιρίκος (75′ Φερρκίδης), Πυρρής, Δ.Χ. Πλαστουργός (75′ Δ.Β. Πλαστουργός), Λαθύρης (80΄ Θεοδωρόπουλος).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Παπανίκου (70′ Κωσταμένας), Βασιλειάδης, Φράγκος, Καππίας, Ντατίδης, Εβραΐζογλου 57′ Τσούτσης), Πότσης, Βέρμπης (53′ Πατσιούρας), Γεωργίου (57′ Ροβίνας), Ζδράβος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στα Σύνθετα

ΤηνΚυριακή 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου,παράλληλα με τη δεύτερη μέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Κ20, και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ20 Α/Γ με σωματεία απόΉπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα και