Play off| Ο Αμβρακικός Βόνιτσας,αύξησε στο +7 τη διαφορά, με το 2-0 επί του Θρ.Λούρου

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off επικράτησε στην Βόνιτσα με 2-0 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς την διαφορά του από τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ο οποίος ηττήθηκε με 2-4 εντός έδρας από τον ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Η ομάδα μας όπως κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να απλοποιήσει το παιχνίδι.

Η πίεση αυτή έφερε καρπούς όταν στο 7ο λεπτο ο ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά και με σέντρα ακριβειας βρήκε τον ΤΣΙΟΥΝΗ που από κοντά με κεφάλια άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

20 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του ΚΑΛΟΓΕΡΗ έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενουμενοι δημιούργησαν δύο φάσεις με πρωταγωνιστη τον ΝΤΑΒΑΝΟ αλλά το 2-0 δεν άλλαξε.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Τσόγκας – Στρακαντούνας

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης (90′ Ντελής),  Βλάχος ,  Καταγής Λ., Βασίλας (61′ Κτενάς),  Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης,  Βρεττός (80′ Κυριακίδης), Μπούζι, Χαλκιόπουλος, Καλογερής (61′ Κούτσικος), Τσιούνης.

Θρίαμβος Λούρου (Γιώργος Γιάννος): Μήτσιος, Λάκκας, Κακιώνης, Κολιός Γ., Μαργώνης, Πάνου, Ντάβανος, Χεμπέγια, Γρηγορίου, Κιτσαντάς, Ρίζος.

πηγή: akarnanikanea.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24