Αυγ.Μαραντοχωρίου: “Άρπαξε” Μήτσιο μέσα από τα χέρια του ΠΣ Πρέβεζας

Την υπογραφή του Χρήστου Μήτσιου κατάφερε να αποσπάσει ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, που “έκλεψε” τον νεαρό τερματοφύλακα από τον ΠΣ Πρέβεζα, όπου ανακοινώθηκε χθες, αλλά δεν θα υπάρξει μέλος, τουλάχιστον για φέτος, της “κιτρινόμαυρης” ομάδας, καθώς προς έκπληξη όλων κατέλειξε και αυτός στο Μαραντοχώρι.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αυγερινού Μαραντοχωρίου κ. Φίλιππος Σκληρός βρέθηκε σήμερα στη Φιλιππιάδα και συμφώνησε με τον φέρελπι γκολκίπερ Χρήστο Μήτσιο ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου Filippion FC στην Φιλιππιάδα.

Ο 19χρονος Χρήστος Μήτσιος που από την πρώτη κιόλας χρονιά, ξεχώρισε για τις ικανότητες του αγωνίστηκε στον ΠΣ Φιλιππιάδα 2004, και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Θριάμβου Λούρου.

Στην φωτογραφία ο Χρήστος Μήτσιος με τον πρόεδρο του ΠΣ Φιλιππιάδας κ. Γιάννη Κώνστα και τον κ. Φίλιππο Σκληρό.

Μετά τη συμφωνία του με τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου, ο νεαρός τερματοφύλακας, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.  Η ομάδα μου έχει υψηλές βλέψεις για τη φετινή χρονιά και εγώ υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συνδράμω κι εγώ από την πλευρά μου στην μεγάλη αυτή προσπάθεια”.

πηγή κειμένου: sportime24.gr

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24