“Σαρώνει” στις μεταγραφές ο Αυγ.Μαραντοχωρίου

Tον τίτλο του “πρωταθλητή” στις μεταγραφές δικαιούται πριν μπει καλά – καλά ο Αύγουστος ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, με τους διοικούντες της ομάδας της Νοτίου Λευκάδας να πραγματοποιούν το ένα “μπαμ” με το άλλο και αυτή τι στιγμή να καταγράφουν 6 πρωτακλασσάτες μεταγραφές, χώρις τις ανανεώσεις από το ήδη πολύ καλό υπάρχων υλικό, που πέρυσι ανέβασε την ομάδα από το β΄ τοπικό στην α΄ κατηγορία.

Η πρώτη κίνηση που έγινε από το διοικητικό δίδυμο “Σκληρός”(κεντρική φώτο σε στιγμές μεταγρφικού πυρετού), των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία, που τρέχουν όλα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ήταν η αναβάθμιση του Άρη Παλαιογιάννη σε ρόλο παίχτη-προπονητή και εκεί “χτύπησαν” στις διασυνδέσεις που έχει ο εμπειρος φορ τόσα χρόνια στα γήπεδα, με τις οποίες μπορούν να ανοιχτούν πολλές πόρτες….ε και τις τελευταίες, τις ανοίγουν μία-μία από Άρτα σε Λευκάδα και από Πάργα μέχρι Βόνιτσα.

Το επόμενο ταρακούνημα τις ποδοσφαιρικής πιάτσας, ήρθε με το χεράκι….του Άρη και στο όνομα του έμπερου Σπύρου Χαιδάκη, που στα 33 έχει πλούσια θητεία σε Πρέβεζα, Άρτα, Νυδρί, Βόνιτσα, Πλατανιά και Πάργα, και οι προσδοκίες στο πρόσωπό του είναι υψηλές.

Τα τρία επόμενα “χτυπήματα” ήταν οι Στάθης Ζάτσε, Μίλτος Λιότσος και Αλέξανδρος Βουλγαρίδη, δύο πραγματικοί μαχητές στις 4 γραμμές του γηπέδου, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, που θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια που θα χρειαστεί, καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο.

Ο Ζάτσε, μας συστήθηκε την τελευταία τριετία, με τα χρώματα του ΠΑΣ Σφακιωτών, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Βουλγαρίδης που έχει περάσει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, Εθνικό Γαζώρου Σερρών πριν έρθει στη Λευκάδα, έφτασε στο νησί για τον Τηλυκράτη την σεζόν που αυτός δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να βρεθεί στον ΠΑΣ Σφακιωτών μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Ο Λιότσος, πρώτη ομάδα του ήταν ο Δρυμός Αιτ/νίας, ακολούθησε ο Αμβρακικός Βόνιτσας, η Κατούνα Αιτ/νίας στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν και τέλος ο Αμβρακικός από τον Ιανουάριο και μετά.

Το επόμενο μπαμ ακούστηκε αρκετά και έκανε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα, να στρέφει για τα καλά πλέον την προσοχή της στο Μαραντοχώρι…Το όνομα Παναγιώτης Γεωργίου από μόνο του, λέει πολλά σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της περιοχής και ακόμα και σε ομάδα Γ΄ Εθνικής να πήγαινε, θα μιλάγαμε για μεταγραφή από το πάνω ράφι. Ενώ, δεν ήταν και λίγες οι ομάδες στις οποίες ακούστηκε το όνομά του.

Οι ομάδες του 26χρονου μεσοεπιθετικού Αστέρας Τρίπολης(Ακαδημίες), Παναιγιάλειος (Γ’ Εθνική), Α.Ο. Φιλοθέης (Δ’ Εθνική), Τηλυκράτης (Γ’ Εθνική), Εθνικός Φιλιππιάδας (Γ’ Εθνική), Αναγέννηση Άρτας (Γ’ Εθνική), Θεσπρωτός (Γ’ Εθνική) και Αναγέννηση Άρτας (Α’ Κατηγορία Άρτας).

13882536_1051195984977228_5027131775478283357_n
Με ποδοσφαιρικό παρεάκι ο Φίλλιπας Σκληρός
Το τελευταίο χτύπημα….Στέφανος Κώστας ή για αυτούς που ξέρουν….”Σκόουλς” και μόνο από το παρατσούκλι, καταλαβαίνει κανείς για τι παίχτη μιλάμε. Ο 27χρονος μεσο αμυντικός, από τον Άρη Πρέβεζας που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, βρέθηκε στον ΠΑΣ Πρέβεζα και ακολούθησαν ο Μεσοπόταμος, η ΑΕ Πρέβεζας, ο Ερμής Καναλίου, ο Αχέρων Καναλακίου και την σεζόν που ολοκληρώθηκε η Δόξα Γαρδικίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Οι πληροφορίες θέλουν να γίνονται και άλλες κινήσεις το προσεχές διάστημα, ενώ αναμένεται να γίνουν και οι ανανεώσεις που χριεάζονται ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στη προσπάθειά που θα κάνει στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Ενώ, ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, έχει χάσει δύο σημαντικές μονάδες, όπως είναι ο Δημήτρης Κούτσικος που θα συνεχίσει στον Πανλευκάδιο και ο Σπύρος Θεριανός που επέστρεψε στην Καρυά.

Πηγές κειμένου: lefkadaweb.gr – sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...