Τηλυκράτης| Παντζιαράς| «Καλύτερα να δεις Σεφερλή παρά να μιλάς για ελληνικό πρωτάθλημα»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Ο προπονητής του Μακεδονικού, τοποθετήθηκε αναφορικά με την διαφαινόμενη επανέναρξη της Γ΄Εθνικής αλλά και τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Παντζιαράς για τον Μακεδονικό και την επανέναρξη της Γ΄Εθνικής είπε: «Σαν πρώτο άκουσμα δεν είναι και το καλύτερο. Δεν μπορεί να υπάρχει προκήρυξη για νέο πρωτάθλημα και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το πιο δίκαιο θα ήταν να γίνει ένας γύρος από την αρχή γιατί κάποιος μπορεί να έχει παίξει ένα παιχνίδι με μία ομάδα που τώρα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Παίζουμε σε μία χώρα που η Γ΄Εθνική είναι η 4η κατηγορία στην Ελλάδα, καλύτερα να δεις Σεφερλή παρά να μιλάς για ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε τις προπονήσει και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ζήλο και από τη Δευτέρα αναμένεται να ανεβάσουμε ρυθμούς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό και πρέπει να μάθουμε και εμείς πως θα πρέπει να υπάρξει προσοχή».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24