Final Four Χανιά| Μπαλτά: “Θέλουμε να γράψουμε Ιστορία” – Ελ.Τσινέκε: “Έχω πίστη στην ομάδα”

Με τις Ανθή Μπαλτά και την Έλενα Τσινέκε μιλήσαμε εν όψει Final Four, με τις δύο παίχτριες τις Νίκης Λευκάδας να είναι χαρούμενες για τη συμμετοχή τους, δηλώνουν έτοιμες γα την αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Δάφνη και καταθέτουν τις απόψεις τους στο Lefkadasportnews.gr


Ανθή Μπαλτά: “Θέλουμε να γράψουμε Ιστορία”

Το σχόλιο σου: Μεγάλη μας χαρά και τιμή που μετέχουμε στο Final Four, μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Κοιτάμε το παιχνίδι της Παρασκευής, που είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να γράψουμε Ιστορία, με την καλύτερη θέση που θα έχει πάρει η Νίκη Λευκαδας σε Final Four κυπέλλου. Δουλεύουμε χωρίς άγχος, χωρίς φόβο και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένες για την Παρασκευή, γιατί το θέλουμε πάρα πολύ.

Τι θα πεις στις συμπαίχτριες σου σαν πιο έμπειρη: “Είναι δύσκολος θέσμος, εντελώς διαφορετικός από το πρωτάθλημα. Απλά, θα έλεγα και που θα μείνει στο τέλος, είναι να πάμε και να ευχαριστηθούμε τη γιορτή, που είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Ίσως, μπορεί είναι και η τελευταία χρονιά, για άλλες πρώτη και τελευταία. που θα πάρουμε μέρος στο Final four, γιατί κανείς δε ξέρει τι θα γίνει τις επόμενες χρονιές. Οπότε όταν συμμετέχεις  σαν αθλήτρια σε αυτό το θεσμό, σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος και να πας να το ευχαριστηθείς πάνω από όλα”

Το κλίμα στην ομάδα: Κακά τα ψέματα θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στο τελικό, θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε τη Παρασκευή και να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ αυτές τις δύο-τρεις μέρες και να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένες την Παρασκευή, να δώσουμε το 100%. Αλλά θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στo τελικό, θέλουμε nα συμμετέχουμε στο τελικό του κυπέλλου.

Έλενα Τσινέκε: “Έχω πίστη στην ομάδα”

Ένα σχόλιο για το F4: “Χαίρομαι πολύ που θα συμμετάσχω σε μια τόσο καλή διοργάνωση. Γενικά είμαι πολύ χαρούμενη που με την ομάδα μου θα μετέχουμε στο Final four. Τώρα δουλεύουμε ώστε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να είμαστε σε μια καλή θέση. Να΄ μαστε υγιείς και βλέπουμε.”

Για το κλίμα στην ομάδα: “Τα χουμε βρει πολύ καλά μεταξύ ειδικά το τελευταίο καιρό, αλλιώς δεν θα είχαμε και τις τελευταίες καλές νίκες που κάναμε, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό. Γενικότερα έχω πίστη στην ομάδα και εύχομαι να τα πάμε καλά.”

Τέλος ένα μήνυμα: “Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες με υγεία.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...