Νίκησε 4-2 τον Πανιώνιο ο Αήττητος Σπάτων

Ο Αήττητος Σπάτων και αντίπαλος του Τηλυκράτη στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικράτησε με 4-2 του Πανιώνιου σε φιλικό παιχνίδι, στο πέμπτο και σημαντικότερο «τεστ» για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Το πρώτο 10λεπτο ανήκε στους «κυανέρυθρους», που με δυο γκολ του Τσιλούλη από ατομικά λάθη έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Η αντίδραση του Αήττητου ήρθε αρχικά με αυτογκόλ του Ντομίνγκες, έπειτα από κόρνερ του Γροντή, ενώ στη συνέχεια ο Μάγκας με κεφαλιά ισοφάρισε.

Ο Ματσούκας ευστόχησε σε πέναλτι για το 3-2 και ο Σπυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, έπειτα από ωραία αντεπίθεση και πάσα του Μαρουκάκη.

Οι συνθέσεις:

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Κολλαράς, Μάγκας, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Καζνέτσι, Ηρακλής, Νηκλιτσιώτης, Γροντής, Ματσούκας, Βασιλείου

Επαιξαν επίσης: Μανωλάς, Βούκοβιτς, Σταματάκης, Σπυρόπουλος, Χατζηιωάννου, Μαρουκάκης

Πανιώνιος: Μαλερμπέ, Κούρντι, Τσιλούλης, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Ρίβας, Ντομίνγκες, Αλμπεργκ, Μασούρας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου

Επαιξαν επίσης οι: Σαραμαντάς, , Κεϊτά, Ντε Ταντέο, Σεράφ, Σιντί, Αλί

πηγή: gazzetta.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24