ΕΠΣ Π-Λ: Οι Κατηφόρης, Φερεντίνος & Βλασσόπουλος, σχολίασαν την κλήρωση

Οι προπονητών των τριών ομάδων της Λευκάδας που θα αγωνίζονται στην α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Γιώργος Κατηφόρης(Πανλευκάδιος), Αλέξανδρος Βλασσόπουλος(Οδυσσέας Νυδριού) και Άρης Φερεντίνος(ΑΟ Καρυάς), σχολίασαν την κλήρωση του α΄ τοπικού και του κυπέλλου για λογαριασμό του lefkadasportnews.gr.

Δείτε τι μας είπαν οι τρεις κόουτς:

Αλέξανδρος Βλασσόπουλος(Οδυσσέας Νυδριού): Στο κύπελλο μας έτυχε ένας βατός αντίπαλος πάντα όμως με τις παγίδες που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Όσο αναφορά το πρωτάθλημα, από την αρχή θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι αφού θα έχουμε τα 2 παιχνίδια εκτός και επίσης συναντάμε νωρίς δυνατές ομάδες.

Άρης Φερεντίνος(ΑΟ Καρυάς): Έχουμε μια βατή κλήρωση στο κύπελλο. Όσο για το πρωτάθλημα, θέλει προσοχή στο ξεκίνημα. Είμαστε νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα χωρίς να έχουμε δουλέψει ακόμα όλοι μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Γιώργος Κατηφόρης(Πανλευκάδιος): Η κλήρωση του κυπέλου είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη, διότι είναι με μια από της καλές ομάδες της κατηγορίας και γιατί τα παιχνίδια του κυπέλου έτσι κι αλλιώς έχουν μια ιδιαιτερότητα , λόγω του νοκ αουτ χαρακτήρα. Από εκεί και πεrά η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει για μας μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και λόγω της περιόδου τα κάνει ακόμη πιο δύσκολα. Αυτή τη περίοδο καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Εμείς καθότι είμαστε και μια νέα ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και ευγενή συναγωνισμό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...