Ισόπαλοι Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Τηλυκράτη και στον Πανλευκάδιου, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, αλλά και της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν.

Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, δικαιολογημένο για το επίπεδο που βρίσκεται η προετοιμασία των δύο ομάδων, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν αρκετά σχήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα του κ. Κονιδάρη έχει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στις 26/8 κόντρα στην ΑΟ Σελλάνων.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Τάκης Κονιδάρης): Λαμπρόπουλος, Κυριακίδης, Βασίλας, Πριόνας, Δημητρίου, Σκούρτης, Μπουρδούβαλης, Μπαλογιάννης, – Ματσιγκο, Τοσκα, Πασσάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Φέτσης, Καταγής Σ., Τρανουλίδης, Περιστέρης, Παπακωνσταντής, Λογαράς, Λεονάρντο

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης, Κολοβός, Χριστοδούλου, Παππάς, Φλούδας, Θεοχάρης, Ορφανός, Γαζής, Κούτσικος, Καρελής.

Αγωνίστηκαν και οι: Αργυρός, Τσιάβος, Γρίβας, Βλάχος Σ., Τζώλος Α., Παπαδόπουλος, Φίλιππας, Θεοχάρης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24