Δόξα Λευκάδας: Στη Λευκάδα ο Άλεξ Χάρις

Ο Άλεξ Χάρις αναμένεται να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Λευκάδας, με τον παίχτη να είναι ήδη στο νησί, όπου συζητάει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αναμένεται να ανακοινωθεί.

Ο 30χρονος Αμερικάνος γκαρντ σε 8 παιχνίδια στην Κύπρο είχε 10,9 πόντους, ενώ αγωνίστηκε και στο FIBA Europe Cup, έχοντας 12,5 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 6 παιχνίδια.

Ο Χάρις αποφοίτησε από το USCB σκοράροντας 20,2 πόντους στην τελευταία του χρονιά, ενώ εντυπωσίασε με την παρουσία του στα Τρίκαλα την σεζόν 2014-15 όπου σε 14 παιχνίδια είχε 16,2 πόντους με 50% στα τρίποντα. Την περσινή σεζόν μετακόμισε στην Ιταλία και την Μπρίντιζι όπου σε 30 παιχνίδια είχε 7,1 πόντους και 2,2 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 10 παιχνίδια στο Eurocup (9,3 π.).

Ο Χάρις αναμένεται να βοηθήσει στο σκοράρισμα τους «νησιώτες», ο οποίοι μετά την περιπέτεια τους με τον Ουέλς έδειχναν να χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμης τους στον επιθετικό τομέα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24