Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε την Emily Cady

Την Αμερικανίδα σέντερ Emily Candy, ανακοίνωσε η Νίκη Λευκάδας, λίγο πριν φύγει ο παλιός χρόνος, με την 24χρονη αθλήτρια να αποτελεί την τρίτη ξένη του συνόλου του Νίκου Δουβίτσα.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Emily Cady (Έμιλι Κέιντι). Η 24 ετών Αμερικανίδα σέντερ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας ως η τρίτη χρονικά ξένη παίκτρια της Νίκης την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Με ευρωπαϊκή εμπειρία μετά το περσινό επιτυχημένο πέρασμά της από την Τσεχία και την Kara Trutnov και μετά από τέσσερις γεμάτες χρονιές στην Nebraska (NCAA), η Emiy υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Welcome Emily!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24