FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή

Λίγες ώρες έμειναν για το τζάμπολ της μεγάλης γιορτής του γυναικείου μπάσκετ που θα γίνει στη Λευκάδα και όλα είναι έτοιμα ώστε το νησί μας να αγκαλιάσει τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου μπάσκετ θα πατήσσουν στο παρκέ, άλλα για ακόμη μια φορά σε φάιναλ φορ και άλλα για πρώτη.

Το Lefkadasportnew.gr με συνεχή ενημέρωση θα είναι κοντά στα γεγονότα, ούτως ώστε να σας παρουσιασει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αφιερώμα, συνεντεύξης, αγώνες σε ένα 48 ώρο γεμάτο μπάσκετ και αθλητισμό, θα είμαστε κοντά σας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση με την ευχή όλων να μη γίνει τίποτα και να πάνε όλα καλά.

Τα “μαγικά” χαρτιά έχουν κάνει φτερά και όλα έχουν φροντίσει οι υπεύθυνοι να πάνε από χέρι σε χέρι και εντός του νησιού, εκτός απ΄αυτά που δικαιούνται οι ομάδες. Αύριο θα είναι στο διοικητήριο της Λευκάδας όπου ο καθένας από τους κατόχους τους με την ένδειξη της ταυτότητάς του θα μπορεί να τα προμηθευτεί.

Στις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής θα αρχίσει ο πρώτος ημιτελικός, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό για να μάθουμε πια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και λίγο αργότερα θα γνωρίζουμε ποια από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ θα πλαισιώσει το ζευγάρι του τελικού.

Προγνωστικά σε τέτοιους αγώνες δε χωράνε και ας έχει ο Ολυμπιακός το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Όλοι παραδέχτηκαν πως υπάρχουν δύο τελικοί και ακόμα και οι ομάδες που φαίνονται ως αουσάιντερ, αυτή την περίοδο είναι ιδαίτερα φορμαρισμένες και ποτέ δεν ξέρεις σε τι μέρα θα βρεθούν.

Αλήθεια θα κάνει ο Ολυμπιακός δύο ακόμα νίκες ώστε να φτάσει στην κατάκτησει του κυπέλλου; Θα προσθέσει στο παλμαρέ του ένα ακόμη κύπελλο ο Παναθηναϊκός; Θα επιστρέψει στις κατακτήσεις ο πάλαι ποτέ ισχυρός Αθηναϊκός; Θα είναι ο ΠΑΟΚ που θα κάνει την έκπληξη; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν στο παρκέ της Λευκάδας, γιατί στα λόγια η τροπαιοθήκη είναι γεμάτη…Καλή σας απόλαυσή!

Παρασκευή 18/3
16.00μμ (Πανανθηναϊκός – Αθηναϊκός)
19.00μμ (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ)

Κυριακή 20/3
Μικρός τελικός στις 12.00μμ
Μεγάλος τελικός στις 15.00μμ.

armatas_logo GAZIS_logo-143
SAILINN-LOGO_13 LOGO_PETERS
12516004_1001979839849522_496694194_n zervas

DSC_0002DSC_0002

Share This Post

Δείτε περισσότερα...