Fantasy| Η “Losetimers F.C.” πλασαρίστηκε 4αδα

Με μια τρομερή επίδοση και με 111 βαθμούς, η Losetimers FC, πλασαρίστηκε στην 4αδα του Φαντασιακό μας πρωταθλήματος στο FPL, όπου η παρέα μεγάλωσε και γίναμε 26. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίδοση είναι και η καλύτερη ως ώρας, ενώ και η ΑΕΚpoll σημείωσε βαθμολογία άνω των 100, με 102 οριακά.

Οι συγκεκριμένες ομάδες κατάφεραν και κράτησαν τους Σον και Κέιν, όταν όλος ο κόσμος έψαχνε τους αντικαταστάτες τους, τους δικαίωσαν και τώρα συνεχίζουν! Μάλιστα, πολλοί παίχτες χρησιμοποίησαν την πρώτη βοήθεια, τη wild card και άλλαξαν ριζικά τις ομάδες τους και απομένει πλέον να δούμε αν θα δικαιωθούν σε ένα παιχνίδι τακτικής και υπομονής. Οι δύο που έχασαν θέσεις είναι η Una fazza una razza και η Remal Madritis που συμπληρώνει την 10αδα.

Μια αγωνιστική που είχε αρκετά γκολ, στο σύνολο 44, στην Πρέμιερ Λιγκ και ολοκληρώθηκε χθες με το παιχνίδι Γουλβς – Σίτυ, προσέφερε τρια clean sheets, τα δύο εκ των οποίων συνοδεύτηκαν με επεμβάσεις πέναλτυ, ενώ και στα τρία παιχνίδια αυτά είχαμε κόκκινη κάρτα. Σον και Κέιν, όπως είπαμε έκαναν μαγικά, σε αντίθεση με όσους επέλεξαν κάποιον από Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ και δεν δικαιώθηκαν και υπήρχε σχετική απογοήτευση. Επίσης, δικαίωση και για Καλβέρτ-Λιούις με χατ-τρικ, όπως και για Μίτροβιτς για όσους τους επέλεξαν.

Στις περισσότερες ομάδες το πρόβλημα εντοπίζεται στην επιλογή της άμυνας, αφού οι περισσότεροι κέντρο και επίθεση φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει με ποιους θα συνεχίσουν.

*** Περιμένουμε το πρόγραμμα του Οκτωμβρίου, διότι μέχρι και την επόμενη αγωνιστική, κανένα παιχνίδι δεν πέφτει την ίδια ώρα και τη Δευτέρα, που ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική υπάρχουν 2 ματς

*** Την ισοπαλία που σας είπαμε την προηγούμενη φόρα, ούτε στην 2η μέρα του πρωταθλήματος την είδαμε, οπότε περιμένουμε….

Δείτε την πρώτη 10αδα και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα