Elite League: Η βαθμολογία, οι… δυόμισι σίγουροι και οι 13 που “καίγονται” την τελευταία αγωνιστική (pics)

Ο Πανιώνιος… χάλασε το απόλυτο δράμα, του να φτάσει η τελευταία αγωνιστική της Elite League με ανοιχτά όλα τα μέτωπα. Μπορεί βέβαια, οι “κυανέρυθροι” να εξασφάλισαν σήμερα και μαθηματικά την πρώτη θέση, όμως, η τετράδα, τα πλέι οφ, τα πλέι ιν, τα πλέι άουτ και ο απευθείας υποβιβασμός παραμένουν ! Για την ακρίβεια, πάντως, υπάρχει άλλη μία θέση που ξεκαθάρισε και αυτή είναι η έκτη του Κόροιβου, ο οποίος είναι στα πλέι οφ. Οπως επίσης δεδομένα θα είναι στα πλέι ιν το Σχηματάρι αλλά δεν ξέρει θέση και κατ’ επέκταση αν θα έχει πλεονέκτημα ή, μειονέκτημα.

ΝΕΜεγαρίδας, Ελευθερούπολη, Ηρακλής και Μίλωνας θα παίξουν για τις θέσεις 2-5.

Ο Ερμής Σχηματαρίου θα παίξει για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι ιβ.

Δόξα Λευκάδας, Μύκονος, Εσπερος Λαμίας, Πανερυθραϊκός και Παπάγου μπλέκονται σε ένα θρίλερ… ακροβασίας μεταξύ πλέι ιν, που χωράνε τρεις και πλέι άουτ για τους άλλους δύο.

Και Ψυχικό, Χαρίλαος Τρικούπης, Αίας Ευόσμου και Αμύντας στο άλλο, αυτό της δεύτυερης ευκαιρίας, αφού δύο θα πάνε στα πλέι άουτ και δύο… στη National League 1.

Το ερχόμενο Σάββατο, 6/4, έρχεται η κορύφωση του θρίλερ και αυτονόητα και στα οκτώ γήπεδα υπάρχει ενδιαφέρον και κρίνονται πράγματα.

 

Πηγή| www.basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...