Basket League: “Πληγωμένος” ο Άρης στη Λευκάδα

Κάθε άλλο παρά άνετος έρχεται ο Άρης Θεσσαλονίκης στη Λευκάδα, για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τη Δόξα Λευκάδας, αφού προέρχεται από τρεις ήττες, μία από Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και δύο στην Ευρώπη, από Φρανκφούρτη και Νίμπουργκ.

Στο στρατόπεδο των “κιτρίνων”, μόνο ωραία δεν είναι τα πράγματα, υπάρχει έντονος προβληματισμός, αφού οι βλεψεις ήταν υψηλές την φετινή χρονιά, ενώ υπάρχει και η πίεση με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αφού οι δύο τελευταίες νίκες ήρθαν με σπουδαίες ανατροπές, με Μπάνβιντ και Κόροιβο(2 παρατάσεις).

Επίσης, υπάρχει και κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια, αφού το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ιδιαίτερα αυξημένο και έχει ανά 72 ώρες παιχνίδι, συν τις αποστάσεις που σίγουρα δεν είναι μικρες. Εκτός των άλλων, την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, την έχει “χτυπήσει” και η ατυχία με τους τραυματισμούς Καββαδά, Σανικίτζε, ενώ και ο Μαρμπλ είναι αμφίβολος, αφού δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξουν οι παίχτες του Χάρη Μαρκόπουλου, και να είναι σε συνεχή αγρύπνηση, αφού συνήθως τέτοιες καταστάσεις σε μεγάλα κλαμπ, συσπειρώνουν τους παίχτες, καθώς τους χτυπάνε στον εγωϊσμό και βγαίνουν πιο δυνατοί. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν σε ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τους “κιτρινόμαυρους” θα υπάρχουν εξελίξεις από την επόμενη στιγμή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...