Basket League: Πήρε παράταση ο Εθνικός (photos)

Ζήτησε και πήρε λίγες μέρες διωρία ο Εθνικός, προκειμένου να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για να αγωνιστεί στην Α1, όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή. Έχει δηλωθεί η συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου και στην Α2.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, ανακοινώνει τα εξής:

1. Σε πλήρη συνεννόηση με τους φορείς της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη παράταση, προκειμένου να απαντήσει στην πρόσκληση της ΕΟΚ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1.

2. Η ομάδα έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στον θεσμό του Κυπέλλου, όσο και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί.

Είναι προφανές, ότι η παράταση ζητήθηκε επειδή συντρέχουν λόγοι προς τούτο και οι οποίοι λόγοι, εκτέθηκαν στις συζητήσεις που έγιναν.
Η διαδικασία της συμμετοχής της ομάδας στην Α1 κατηγορία, είναι σε κρίσιμη φάση και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.
13925392_766110583491719_6812495486231730444_n

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24