Τηλυκράτης| Πάτησαν κορυφή οι “κυανέρυθροι”

Ακάθεκτος συνεχίζει και πήρε την τέταρτη νίκη στην φετινή σεζόν ο Τηλυκράτης Λευκάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναγρινιακό με τελικό σκορ 0-3.

 

Ο Τακίδης στο 14΄ανοιξε το σκορ και στο 22΄ ο Νιφορόπουλος με υπέροχη κεφαλιά από την σέντρα του Παπανίκου κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη.

Ο Παναγρινιακός δεν απείλησε ποτέ στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρείς και στο 81΄ ο Μανιάτης ανέτρεψε τον Κυριάκη στην μεγάλη περιοχή και ο Τόσκα έκανε το 0-3 από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα της Λευκάδας έφτασε τους 12 βαθμούς πάτησε κορυφή στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Παναγρινιακός παρέμεινε σε ρηχά νερά και στους 4 βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Μανιάτης, Παλιάτσας (58 Τσακανίκας) Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Μανιώτης, Τσιούνης (85 Τουρλίδας), Κοντογιάννης (58 Καντάνης), Τσάκνης (85 Φραγκούλης) Μήλιος, Βασιλόγιαννης (58 Τσοπανάς)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης (84΄Κουτσογιάννης), Γιαννιώτης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (71΄Περιστέρης), Σκιαδάς (58΄Σοροβός), Γκουντρουμπής (71΄Κατσής), Οκάν (58΄Κυριάκης), Ζδράβος.

Πήλιος Ελευθέριος

Share This Post

Δείτε περισσότερα...