Πανλευκάδιος| Ο όμιλος των γυναικών

Στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, που αποτελείται από 6 ομάδες θα αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου τη φετινή αγωνιστική περίοδο για τη σεζόν 2020-2021. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι ο Κεραυνός Θεσπρωτικού από τη ίδια ΕΠΣ, η Ανατολή από Γιάννενα, η Κέρκυρα, οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας και η Κοίλιων Κοζάνης.

Η ΕΕ/ΕΠΟ στην Νο 43/18-09-2020 συνεδρίαση της ενέκρινε τις παρακάτω εισηγήσεις της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου:α) Συμπλήρωση του Άρθρου 7 των τριών (3) Προκηρύξεων ποδοσφαίρου Γυναικών και την εναρμόνιση του με το Άρθρο Νο16 του ΚΑΠ, στο οποίο αναφέρεται ο αριθμός των επιτρεπομένων αλλαγών, ως ακολούθως:

Άρθρο 7: Συμμετοχή ποδοσφαιριστριών “Στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021, κατ’ εξαίρεση επιτρέπονται μέχρι πέντε (5) αλλαγές και δήλωση 20αδας αντί 18αδας, με εννέα (9) αναπληρωματικούς παίκτες στον πάγκο”.

β) Διαχωρισμό των ομάδων της Γ ́ Κατηγορίας, με γεωγραφικά κριτήρια, σε εννέα (9) Ομίλους, ως ακολούθως:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ́ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24