Χρήστος Βάννας| Μένουμε Σπίτι – Να βγούμε γρήγορα από αυτό το τέλμα

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει όλος ο κόσμος με την πανδημία του κορονοϊού, που έχει συνέπειες και στον αθλητισμό, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr, ο Χρήστος Βάννας, προπονητής του Οδυσσέα Νυδριού, για το πως περνάει ο χρόνος μακρυά από τα γήπεδα, για το μέλλον και τις συνέπειες του αθλητισμού και το μήνυμα που στέλνει στο κόσμο.





Τα ερωτήματα είναι λοιπόν τα εξής:

– Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση της πανδημίας και πως περνάτε πλέον την ημέρα σας μακριά από το γήπεδο και τις προπονήσεις;

– Πως ελπίζετε να είναι η επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας και πως εκτιμάτε θα επηρεάσει τον αθλητισμό στην περιοχή μας;

– Σαν άνθρωπος του αθλητισμού, το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο;

Οι απαντήσεις του Χρήστου Βάννα:

Για το πως είναι οι μέρες χωρίς ποδόσφαιρο:Δύσκολα αντιμετωπίζεται, εχουμε βγει έξω από τους ρυθμούς μας. Κάθε μέρα λίγο παραπάνω τζοκινγκ και στο σπίτι πολύ διαβασμα, ας ειναι καλά το βιβλιοπωλείο της συζύγου.

Για την επόμενη μέρα: “Ελπιζω η επόμενη μέρα να μας βρει υγιείς και χωρίς να εχουμε χάσει το κουράγιο μας. Γιατί η επαναφορά στην κανονικότητα θα είναι δυσκολη και ο αθλητισμός είναι το λιγοτερο. Ίσως καταλαβουμε την έννοια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τους σκοπούς του.”

Ενώ, το μήνυμα που στέλνει: “Το μήνυμα είναι συνειδητά να πειθαρχησουμε για να βγούμε πιο γρήγορα από αυτό το τέλμα.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...