Τηλυκράτης: Έκοψε τη πίτα του…

Κατάμεστο το φουαγιέ του Πνευματικού κέντρου για την κοπή της πίτας του Τηλυκράτη.



Η ομάδα και οι ακαδημίες είχαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους … Και ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν την ιστορική ομάδα του νησιού. Τυχερός που κέρδισε το φλουρί της ομάδας ήταν ο επιθετικός Θοδωρής Περιστέρης καθώς και οι αθλητές των ακαδημιών , Μερελης Παναγιώτης, Κωνσταντίνος Θεοχάρης και
Μάρκος Βαφιάς. Για την συμβολή της ομάδας του Τηλυκράτη στην τοπική κοινωνία μίλησε ο πρόεδρος , Θανάσης Καραγιάννης επισημαίνοντας επίσης  την έλλειψη αθλητικών χώρων η οποία επηρεάζει  την πορεία της ομάδας. Ως προσωπικό στοίχημα έχει θέσει, όπως είπε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λευκάδας Μπάμπης Καλός, την ολοκλήρωση του γηπέδου των Τσουκαλάδων ενώ ο βουλευτής, Θανάσης Καββαδάς μίλησε για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου αλλά και την τοποθέτηση στεγάστρου στο γήπεδο “Πλάτωνας Γρηγόρης”.  Φυσικά ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, επί χρόνια αρχηγού της ομάδας. Για την πολύχρονη και αξιοπρεπή παρουσία του Τηλυκράτη στο χώρο του ποδοσφαίρου μίλησε επίσης ο Γ.Γ. της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας , Κώστας Τζίμας.

Να σημειωθεί ότι ο Τηλυκράτης τίμησε τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του δήμου Λευκάδας για την συμβολή τους στο χώρο των ΑμεΑ, την Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης για τις κατασκηνώσεις της που κάθε χρόνο φιλοξενεί μεγάλο αριθμό παιδιών , τον τεχνικό διευθυντή του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη, για την συμβολή του στο ποδόσφαιρο, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ζώη  Ροντογιάννη (Μαμάτση) αλλά και το Νίκο Βλάχο για την προσφορά του στην ομάδα .

φωτο: Εμιλιάνο Ρουμάνι

πηγή: lefkadapress.gr

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Εύαθλος, για τον 11ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές του σωματείου που συμμετείχαν στον 11ο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά.  Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον Κοτσινη Βαγγέλη που τερμάτισε

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίζονται την Κυριακή (19/5) τα Πρωταθλήματα ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00 Αναλυτικά: Αναγέννηση Περιβολίου Αμβρακικός Βόνιτσας Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)