ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλo: Σφράγισαν θέση στο τελικό οι “κυανέρυθροι”

Σε ένα ακόμα τελικό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμη κύπελλο θα πάρει μέρος ο Τηλυκράτης, αφού η ισοπαλία που πήρε εντός έδρας με τον Εθνικό Φιλλιπιάδας, τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.


Οι “κυανέρυθροι” τέθηκαν αντιμέτωποι στην Λευκάδα με τον Εθνικό και το τελικό 0-0 τους χάρισε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη είχε πάρει τη νίκη με 4-0 στην Φιλιππιάδα.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Μαυροκέφαλου-Λύτρας

Τηλυκράτης Λευκάδας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Συνοδινός, Πριόνας, Καταγής Σ., Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Μπαλή (46΄ Τσελάι), Φράγκος (46΄ Βασίλας), Γεωργάκης (65΄ Περιστέρης), Καταγής Γ., Γεωργούσης (75΄ Γεωργούσης).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Λαζάρου, Τζελιλάι, Θεοδώρου, Κακάβας (55΄ Γείτονας), Λάκκας, Δερβίλης, Τσίρος, Τσιάπη, Μήτσος (70΄ Λουτσάρης), Νίκου, Σιώρος (19΄ Παππάς, 76΄ Ρίζος) .

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24