Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Δόξα Ωρωπού – ΑΟ Καρυάς 4-3

Για 20 λεπτά, η Δόξα Ωρωπού έφτανε σε άνετη επικράτηση στην αναμέτρηση απέναντι στον ΑΟ Καρυάς, καθώς είχε φτάσει σε σκορ 4-0 από το 35΄ μέχρι το 56΄. Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Καρυάς με χατ-τρικ του Καλογερή σε ένα τέταρτο, έφτασε μια ανάσα σε μια τρομερή αναντροπή.


Η Δόξα Ωρωπού άνοιξε το σκορ στο 35΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαλάφα και στο 39΄ πάλι ο Τσαλοκώστας με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Γιάννου.
 
Στο 47΄ ο Ζέρης με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 56΄ ο Τσαλοκώστας με το τρίτο του προσωπικό γκολ στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
 
Στη συνέχεια ο ΑΟ Καρυάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-3 με χατ-τρικ του Σταύρου Καλογερή στο 60΄, 65΄, και 73΄.
 
Διαιτητής: Πάτσης
 
Βοηθοί: Κέφης – Λάζαρης
 
Δόξα Ωρωπού (Γιώργος Γιάννος): Παναγιωτίδης, Λύγκουρης, Κροκίδας, Σιαπλαούρας (75΄ λ.τρ. Χουλιάρας), Σπυράκος, Νταλάρδας, Τσαλοκώστας (68΄ Μπουσούνης, 76΄ Χαλκίδης), Αποστόλου, Λιάσκος (88΄ Ναστούλης), Μπαλάφας, Ζέρης.
 
ΑΟ Καρυάς (Άρης Φερεντίνος): Καταγής, Ρεκατσίνας, Χαλκιόπουλος, Παπακωνσταντής (58΄ Κύργιο), Κτενάς (46΄ λ.τρ. Κρητικός), Καλογέρης Τ., Μπεΐνας (46΄ Παπακυριαζής), Καλογερής Σ., Μοράλες, Σκέμπι, Βλάχος (46΄ Θεράπος).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Εύαθλος, για τον 11ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές του σωματείου που συμμετείχαν στον 11ο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά.  Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον Κοτσινη Βαγγέλη που τερμάτισε

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίζονται την Κυριακή (19/5) τα Πρωταθλήματα ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00 Αναλυτικά: Αναγέννηση Περιβολίου Αμβρακικός Βόνιτσας Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)