Αλλαγή χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας (pics) – Αντιδράσεις από Τηλυκράτη.

Εργασίες ξεκίνησαν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, για την αλλαγή του χλοοτάπητα με το χρονικό διάστημα το οποίο επιλέχθηκε να γίνει το συγκεκριμένο έργο να δημιουργεί αντιδράσεις από την πλευρά κυρίως του Τηλυκράτη, που ενδέχεται να τοποθετηθεί επίσημα.

Πρώτον, 16/9 θα δώσει αγώνα με ομάδα Football League, για την είσοδό του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που σημαίνει επιπλέον έσοδα και διαφήμιση της Λευκάδας. Όμως με κλειστό γήπεδο, θα επιβαρυνθεί με παραπάνω έξοδα το σωματείο.

Δεύτερον, υπάρχει τρομερό πρόβλημα για το χώρο των προπονήσεων, διότι το γήπεδο Νυδριού και Τσουκαλάδων εκτελούνται έργα. Στον Αγ. Πέτρο είναι μακρυά. Ενώ, το γήπεδο των Σφακιωτών μένει μόνο, που θα εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις ομάδες.

Εδώ η ανάρτηση του κ. Πολίτη στο Facebook.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα Γ’ Εθνικής: Οι πρωταθλητές

Το αφιέρωμα της ΕΠΟ στους τέσσερις πρωταθλητές. Καβάλα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Παναργειακός και Πανιώνιος ήταν οι Πρωταθλητές των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής. Δείτε πώς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής

Πάνω από 2.000 παίκτες, περισσότερα από 100 γήπεδα, δεκάδες ομάδες… Διαβάστε το αφιέρωμα στο μεγαλύτερο, σε συμμετοχή, πρωτάθλημα της χώρας , αυτό της Γ’ Εθνικής,