Υπόθεση δευτέρου ημιχρόνου στο Μαραντοχώρι(4-0 τον Μύτικα)

Στις θέσεις των μπαράζ έμεινε το Μαραντοχώρι ύστερα από τη νίκη με 4-0 που σημείωσε επί του Μύτικα. Μια νίκη που ήρθε με αρκετή δόση άγχους, καθώς όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο, στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής που έγινε στο γήπεδου του Σύβρου, που έχει δηλωθεί για τα εντός έδρας παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Τα πρώτα 45 λεπτά, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να τους λείπει το γκολ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Το παιχνίδι άνοιξε μετά το γκολ και το 1-0 του Θεριανού στο 55΄. Οι παίχτες του Μύτικα προσπάθησαν για την ισοφάριση και οι γηπεδούχοι βρήκαν ανοιχτούς διαδρόμους και έτσι ήταν εύκολη υπόθεση για αυτούς η συνέχεια.

Το 2-0 επιτεύχθει με τον Σκλαβενίτη να παίρνει το ριμπάουντ ύστερα από χαμένο τετ α τετ του Παληογιάννη στο 68΄ λεπτό. Ενώ, ο τελευταίος με δύο γκολ στο 72΄ και προς το τέλος του παιχνιδιού έβαλε την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Διαιτητής: Ρούσος Γ. – Βοηθοί: Πάτσης – Ριζογιάννης

Αυγερινός Μαραντοχωρίου(Αργυρός): Φατούρος, Παπαδήμας, Αργυρός, Καλδάνης, Πολίτης, Σκληρός(51′ Παληογιάννης), Κούτσικος, Παξινός, Δρακοντειδής(72′ Σκλαβενίτης Γ.), Θεριανός, Σκλαβενίτης Δ(74′ Σκληρός Δ.).

ΑΟ Μύτικα: Ντίτσος, Ριστάνης, Λέλοβας, Πάσχος, Ζαρκαντώνης(69′ Νίτσας), Μύτικας Σ, Γερασίμου, Μιφταραϊ, Μύτικας Γ, Μιφτίου, Παλάντζας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα