Στον αέρα η διοίκηση του ΑΟ Μύτικα

Αποχωρήσεις φωτιά από την διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Μύτικα με αποτέλεσμα η ομάδα  να μένει  στον αέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2015-2016 όπως ενημερώθηκε το Prevezatoday.gr από τον πρόεδρο της ομάδας κ Ηλία Κατωγιάννη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους Άγγελο Πουλίση και Σπύρο Ράπτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια νέα Διοίκηση ενώ τα δελτία  της ομάδας τα  έχει ο Προπονητής της  κ. Γεώργιος Νίτσας. Οι αποχωρούντες δεν έχουν πλέον καμία ανάμειξη και  η νέα Διοίκηση θα είναι η μόνη υπεύθυνη για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα, τόνισε ο κ. Κατωγιάννης.

Στη συνέχεια της ενημέρωσης μας ο κ. Κατωγιάννης δήλωσε: «Εμείς αποχωρούμε έχοντας την ομάδα στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αλλά και στην 3η θέση του πρωταθλήματος  που οδηγεί στα Playoff για την άνοδο στο Α΄ Τοπικό και με μηδέν χρέος. Μετά από 2 χρόνια αποχωρούμε για διάφορους λόγους με το κεφάλι ψηλά».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα Γ’ Εθνικής: Οι πρωταθλητές

Το αφιέρωμα της ΕΠΟ στους τέσσερις πρωταθλητές. Καβάλα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Παναργειακός και Πανιώνιος ήταν οι Πρωταθλητές των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής. Δείτε πώς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής

Πάνω από 2.000 παίκτες, περισσότερα από 100 γήπεδα, δεκάδες ομάδες… Διαβάστε το αφιέρωμα στο μεγαλύτερο, σε συμμετοχή, πρωτάθλημα της χώρας , αυτό της Γ’ Εθνικής,