Κ. Παναγιωτίδης: «Ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν η γρήγορη παραμονή»

Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και κατακτώντας  την 4η   θέση της γενικής κατάταξης της Α κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ  με τον Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους  ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της  παλαίρου  για την αμέριστη συμπαράσταση της στο πρόσωπο μου και να επιδιώξω έναν μερικό απολογισμό των πεπραγμένων.  Ακόμα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου   Αναστάσιο Ριζά, Δημήτρη  Γιαννίου

Αρχικά ,να σταθώ στον στόχο που είχαμε θέσει και ήταν η ‘’γρήγορη ‘’ παραμονή της ομάδας στην κατηγορία κάτι το οποίο και πετύχαμε δίνοντας ακόμα χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς  ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές την ίδια στιγμή που η ομάδα κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου. Αξίζει  να σημειωθεί ότι πέραν3- 4 έμπειρων ποδοσφαιριστών την ομάδα την πλαισίωσαν νεαροί ποδοσφαιριστές της  Παλαίρου οι οποίοι  μόχθησαν ,βελτιώθηκαν και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους.

Η  4η θέση , ο ημιτελικός κυπέλλου και η καλή αγωνιστική  αλλά και  εξωαγωνιστική εικόνα τις ομάδας οφείλεται  κατε με  στην  από κοινού συντεταγμένη προσπάθεια διοίκησης, τεχνικής ομάδας και  ποδοσφαιριστών ενώ  οσον αφορά το δικό μου έργο   ισορροποιητικός  παράγοντας αποτέλεσε η λευκή επιταγή στα τεχνικά ζητήματα της διοίκησης ,η στήριξη και η εμπιστοσύνη της. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ομάδα απέκτησε μέσα από μια πορεία επιτυχιών και αποτυχιών την δική της ταυτότητα επιδεικνύοντας και μετά τον αγώνα αρετές ‘όπως το ήθος ,το «ευ αγωνίζεσθε» , η πειθαρχία, η οργάνωση , ο σεβασμός στον αντίπαλό, τον συμπαίκτη , τον κόσμο.

Σίγουρα το όνομα της ομάδας μετά και την φετινή πορεία  ξανατονίστηκε  όμως δεν πρέπει να χάνουμε την  Ιθάκη  διότι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας θα πραγματωθεί όταν από την μια οι ποιοτικές προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών θα είναι περιορισμένες παρότι συχνά αναγκαίες και από την άλλη μια νεανική δουλεμένη ομάδα θα αναδεικνύει στο γήπεδο τη ποδοσφαιρική κουλτούρα ,μέσα στην οποία  έχει  γαλουχηθεί από τις ακαδημίες.

Διότι μέσα από τις ακαδημίες θα εξελιχτεί το ποδόσφαιρο ,θα δυναμώσουν οι ομάδες θα καταρτιστεί πολύπλευρα ο νέος και εν τέλει θα πετύχει. Κάτι το οποίο έχουν κατανοήσει οι άνθρωποι της Παλαίρου  και δουλεύουμε διαρκώς πάνω σε αυτό.

Τέλος ,όπως έχω  ξανατονίσει  οι ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε 1 ούτε σε 2 χρόνια αλλά η διαδικασία ολοκλήρωσης τους χρειάζεται χρόνο εμπειρίες, δουλειά ,ικανούς και ηθικούς ανθρώπους να πλαισιώνουν και να καθοδηγούν την ομάδα.

Η αρχή στην A.O Παλαίρου  πιστεύω πως έγινε!

Παναγιωτιδης κυριακος

Coach

Related News

Comments are closed