ΕΠΣ Π-Λ: Απάντηση-καταπέλτης της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες μια στοχευμένη επίθεση μιας ανύπαρκτης μειοψηφίας προς την Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας η οποία έλαβε χώρα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και στηρίζεται σε αναπόδεικτα επιχειρήματα και φήμες στερούμενης κάθε πραγματικότητας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε προσπαθήσαμε και λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια όχι μόνο στα διοικητικά αλλά και στα οικονομικά πεπραγμένα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις ομόφωνες αποφάσεις έγκρισης Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού τόσο από το Δ.Σ. όσο και από το κυρίαρχο όργανο της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας που είναι η Γενική Συνέλευση και για την έγκριση και τον έλεγχο αυτών υπογράφονται από αναγνωρισμένο λογιστικό γραφείο της Πρέβεζας.
Από την ημερομηνία που αναλάβαμε έως και σήμερα είμαστε διαθέσιμοι σε οποιοδήποτε έλεγχο μας ζητηθεί εγγράφως ή από οποιοδήποτε ελεγκτική αρχή.
Η ανοχή όμως στην παραφιλολογία για τη δημιουργία εντυπώσεων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και η Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της να διασφαλίσει το κύρος και την αξιοπιστία των Πρωταθλημάτων και των Πεπραγμένων της με απόλυτο σεβασμό στα Σωματεία-Μέλη μας που μας εξέλεγξαν και μας στηρίζουν στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας.
Έφτασε η ώρα που κάθε ένας θα αναλάβει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του
«κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024