Τηλυκράτης: Ήττα 0-2 από τον Ρήγα Φεραίο – Ο Διώτης, “έκλεψε” την παράσταση!

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης, από τον Ρήγα Φεραίο για την 25η αγωνσιτική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική. Μιά ήττα που σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να μην είχε έρθει, αφού η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους. Ενώ, ο διαιτητής κ. Διώτης με τις αποφάσεις του δεν άφησε τον Τηλυκράτη να διεκδικήσει τίποτα περισσότερ και εκνεύρισε τους παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά.

Σε ένα αγώνα χωρίς καμιά σκοπιμότητα και στην ουσία αδιάφορο βαθμολογικά, ο διαιτητής του παιχνιδιού, δεν δίνει καθαρό πέναλτυ στον Τηλυκράτη σε χέρι Χατζηαθανασίου μέσα στην περιοχή στο πρώτο μέρος. Ενώ, οι βοηθοί “έκοβαν” με off-siδe αρκετές επιθετικές προσπάθειες.

Στην επανάληψη, παρότι δίνει πέναλτυ εις βάρος των γηπεδούχων, που όπως φαίνεται από το βίντεο δεν ήτα. Δεν δίνει στην άλλη περιοχή ίδιο πέναλτυ για τους γηπεδούχους, αφού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Ρήγα και φτάνουμε στη φάση του 75΄ λεπτού

Εκεί, παίρνει πίσω απόφαση που είχε υποδείξει για πέναλτυ, σύμφωνα με την γνώμη του βοηθού του. Δεν παίρνει πάνω του την απόφαση ενώ μπορούσε. Στη συγκεκριμένη φάση που έγιναν 2!!!! πέναλτυ, με το δεύτερο πιο καθαρό, το δίνει, αλλά ο βοηθός είχε σηκωμένει την σημαία.

Και φτάνουμε στις καθυστερήσεις, όπου ο Καραγκούνης φαίνεται να μην βρίσκει τον Λάμπρου, αλλά ο τελευταίος πέφτει έξυπνα και ο κ. Διώτης δίνει πέναλτυ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε πάλι σφυρίξει πάλι την εντός έδρας αναμέτρηση του Τηλυκράτη με τον Απόλλων Λάρισας. Πάλι είχε αφήσει την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά με 10 παίχτες. Πάλι είχε δώσει πέναλτυ σε βάρος του Τηλυκράτη. Και τα τρία πέναλτυ που έχει σε βάρος του ο Τηλυκράτης, τα έχει δώσει ο εν λόγω διαιτητής.

Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “παγώσουν” τους γπεδούχους με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια, ο Τηλυκράτης θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τις ευκαιρίες του Καλογερή και Σιδέρη χωρίς όμως να ισοφαρίσει, ενώ παραλίγο να δεχθεί και γκολ σε ένα σουτ του Γκίκα που βρήκε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που πάλι ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε πέναλτυ και θα μπορούσε να “τελειώσει” το παιχνίδι σε φάση διαρκείας λίγο αργότερα. Η απέκρουση όμως του Καραγκούνη και το ρευστό 0-1 κράτησε ζωντανό τον Τηλυκράτη, που είχε έναν επιθετικό μονόλογο στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού, με την μεγάλη φάση να την χάνει ο Γεωργάκης σε ένα σημείο, όπου έπαιζε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μακρυγιάννη.

Τελίκα, ο Σπαθής έκανε το 0-2 από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να δώσσουμε λογοπαίγνιο “Και Ρήγας…και Σπαθής”!!!!

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

6΄ Ο Τσελέπης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έβγαλε κάθετα για τον επιθετικό των “κυανόλευκων” που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε με το αριστερό τον Καραγκούνη για το 0-1 με το έβδομο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

9′ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκίκα, λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα, άουτ.

16′ Σέντρα από δεξιά για τον Τηλυκράτη, ο Παπαγιάννης επεμβαίνει με τη γροθιά, η μπάλα αριστερά στον Μακρυγιάννη στην περιοχή. Ο τελευταίος θα σουτάρει με τη μπάλα να χτυπά στον Χατζηαθανασίου με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε σε παίκτη των γηπεδούχων που έσπρωξε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ

24′ Ο Σιδέρης θα ξεπεράσει τον Μπόρα και θα μπει από αριστερά στην περιοχή. Ενώ έχει απέναντι συμπαίκτη μόνο του προτιμά να σουτάρει, ακίνδυνα άουτ η μπάλα

27′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Τηλυκράτη. Ο Βασίλειου θα κάνει τη σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Καλογερής θα κάνει το σουτ με τη μια, ο Παπαγιαννης θα αντιδράσει ενστικτωδώς, στη συνέχεια η νέα προσπάθεια από τον παίκτη της Λευκάδας καταλήγει μόλις άουτ, πιθανώς να βρήκε και στο δοκάρι η μπάλα.

31′ Δοκάρι για το Ρήγα με τον Γκίκα! Ο μεσοεπιθετικός του Ρηγα έπιασε φοβερό σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, τράνταξε τη συμβολή των δοκών η μπάλα.

42′ Μεγάλη επέμβαση από τον Παπαγιάννη σε κεφάλια του Καλογερή. Η σέντρα έγινε από αριστερά ύστερα από συνεργασία Μακρυγιάννη και Παπαδόπουλου.

47′ Πέναλτυ για τον Ρήγα. Σε σέντρα του Τσελέπη από αριστερά, ο Διώτης υπέδειξε χέρι στον Κτενά στην προσπάθεια του τελευταίου να μαζέψει το χέρι. Ο Καραγκουνης αποκρούει το χτύπημα του Σπάθη πέφτοντας στα δεξιά, πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ρήγα να ισχυροποιήσει το προβάδισμα του

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρήγα! Αρχικά το σουτ του Γκίκα εκτός περιοχής εξουδετέρωσε ο Καραγκούνης, στη συνέχεια ο Τσελέπης δεν μπόρεσε να σουτάρει καλά στο δεύτερο δοκάρι, στη συνεχεία γύρισε τη μπάλα, ο Καραγκουνης έδιωξε με το ένα χέρι εκ νέου, κεφάλια στο πίσω δοκάρι από κοντά του Αλεξίου πέρασε αουτ.

75′ “Διαιτητική” φάση διαρκείας στην περιοχή του Ρήγα, ο Διώτης φαίνεται να υπέδειξε πεναλτυ σε μαρκάρισμα του Παπαγιάννη σε παίκτη της Τηλυκράτη, αλλά ο πρώτος βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία υποδεικνύοντας τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων σε θέση οφσάιντ. Ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στον επόπτη, το ματς συνεχίζεται με τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφασή του

78′ Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Μακρυγιάννη και συνεχίζει με 10 παίκτες ο Τηλυκράτης.

79′ Χαμένο τετ α τετ για Τυληκράτη!!! Παράλληλη σέντρα-σουτ από αριστερά, ο Γεωργάκης μόνος του από πολύ κοντά(1 μέτρο φάτσα με την εστία) δεν μπορεί να βρει τη μπάλα στην πορεία της, καθώς “γκελάρει” στον αγωνιστικό χώρο και  περνάει άουτ!!!

87′ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Παπαγιάννης μπλοκάρει με χέρια και πόδι τη μπάλα που έρχεται με δύναμη πάνω του.

 90+2′ Νέο πεναλτυ για τον Ρήγα σε ανατροπή του Λάμπρου από τον Καραγκούνη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σπαθής, που ευστοχεί αυτή τη φορά και κάνει το τελικό 0-2!

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Κουτρουμάνος, Βαλλιανός (Αιτ/νίας)

Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Ορφάνος, Βασιλείου, Πολυχρωνάκης, Ιασωνίδης, Καλογερής, Περιστέρης(50΄ Γεωργάκης), Κτενάς(65΄ Κοντογιάννης), Σιδέρης(82΄ Μπουρδούβαλης), Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Γκάγκας, Μπόρας, Χατζηαθανασίου, Σπάθης, Αλεξίου, Γεωργατζής, Λάμπρου, Γκίκας(85΄ Ράπτης), Τσελέπης(88΄ Κάναβος), Τζοβάρας(94΄ Κουσκουρίδας)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει