Νίκη Λευκάδας: Ήττα στον Βύρωνα από Αθηναϊκό με 76-60

Δίκαιη νίκη του Αθηναϊκού απέναντι στην Νίκη Λευκάδας με σκορ 76-60 στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Οι «κιτρινοκόκκινες» πήραν από την αρχή το προβάδισμα και παρά τον τραυματισμό της Ουίλιαμς στο τέλος της β’ περιόδου δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα μας που ήταν άνευρη ειδικά στα προσωπικά μαρκαρίσματα στην άμυνα.

Η εκπληκτική Στάρα κράτησε επιθετικά την Νίκη, η οποία μείωσε στους πέντε πόντους (39-34) στην αρχή της γ΄ περιόδου, όμως η τριάδα Δασκαλοπούλου-Μπαλτά-Παντέλη έκαναν ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι και έδωσαν εν τέλει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του Βύρωνα. Στο τέλος ανέβηκε επιθετικά η Αλμπάνεζ για τις γηπεδούχες και η Μπράουν για τη δική μας ομάδα.

Η Νίκη Λευκάδας αγωνίζεται την Μ. Τετάρτη στις 14:00 με τον Άρη στο Κλειστό της πόλης μας και με νίκη τερματίζει πέμπτη στην Α1 ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 39-31, 59-49, 76-60

Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Δασκαλοπούλου 14 (1), Καλογήρου 7, Τραγούλια, Σιδεράκη 2, Μπαλτά 19 (2), Κόνιαλη 2, Χόντο, Ουίλιαμς 7, Αλμπάνεζ 13 (1)

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 5, Τελίδου 5 (1), Καμπουράκη 4 (1), Μπράουν 14, Αρώνη 2, Γούναρη 5 (1), Ψυχογιού 4, Κέιντι 4, Παπαδοπούλου, Στάρα 17 (2)


Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δουβίτσας έκανε μετά το τέλος του αγώνα την ακόλουθη δήλωση: «Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για την πορεία του και καλή συνέχεια στα play-off. Εμείς κάναμε πολλά λάθη για ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και οι κακές ατομικές άμυνες έδωσαν πολύ εύκολα lay-up και δίποντα στην αντίπαλη ομάδα. Εμείς κερδίζοντας τον Άρη στην Λευκάδα την Τετάρτη τερματίζουμε πέμπτοι και νομίζω ότι τελειώνουμε ιδανικά τη σεζόν»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης