Α1 Γυναικών: Δύο αγωνιστικές σε Πανιώνιο

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΕΟΚ τιμώρησε τον Πανιώνιο με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας όσων συνέβησαν στον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει σοβαρές επιπλοκές για τον σύλλογο της Ν. Σμύρνης

Αναλυτικά: «Το Μ.Δ.Ο. της ΕΟΚ συνεδρίασε και αποφάσισε να επιβάλει στον Πανιώνιο (Α1 Γυναικών) την ποινή διεξαγωγής δυο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών (1+1 λόγω υποτροπής) για όσα έγιναν στον Τελικό του Κυπέλλου Γυναικών με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Γλυφάδας (26/3/2017)».

Αυτή είναι τεράστια ζημιά για τον Πανιώνιο που θα δώσει τον τελευταίο αγώνα χωρίς σημασία με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων αλλά και ένα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στα play off με Άρη (όπως όλα δείχνουν) .

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο για επεισόδια πάλι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα (αυτή τη φορά στην Ν. Σμύρνη ) και τότε ο Πανιώνιος έπαιξε κεκλεισμένων σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό όπου ηττήθηκε. Τώρα ήταν υπότροπος και τιμωρήθηκε με δύο αγώνες κάτι ιδιαίτερα οδυνηρό σε αυτή την φάση.

πηγή: www.sportshero.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει