Έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΟ ΡΙΑ

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο Πρωταθλητών του Β τοπικού της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ΑΟ Ρία και Οδυσσέα Νυδριού, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 02/04/17 στις 4:30 μ.μ.στο Δημοτικό Στάδιο << Αθανασία Τσουμελέκα>>.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι πρωταθλητές του Α Ομίλου επικράτησαν με σκορ 2-7. Η ομάδα του ΑΟ Ρία προηγήθηκε στο 2ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Ορφανού μετά από πάσα του Ζαρκαντώνη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ του Ταξιαρχιώτη μετά από πάσα του Γαζή και προηγήθηκαν με γκολ του Γαζή στο 20ο λεπτό. Στο 37ο λεπτό ο Νικολάου διαμόρφωσε το 1-3 για τον Οδυσσέα Νυδριού, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσήνης με γκολάρα από τα τριάντα μέτρα διαμόρφωσε το 1-4, ενώ ο Μπακόλας στο 72ο λεπτό μείωσε για τον ΑΟ Ρία σε 2-4. Οι φιλοξενούμενοι με τρία γκολ του Γαζή στο 74ο, 82ο και 87ο έγραψαν το τελικό 2-7.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε Απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στην ομάδα του ΑΟ Ρία από τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Σπύρο Κόκκαλη.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Νάστος- Τζίμας
Α.Ο Ρία (Ορφανός): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΜΠΕΚΑΣ, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΙ, ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΜΥΦΤΑΡΑΙ, ΜΥΦΤΙΟΥ, ΧΑΤΖΑΡΑΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ.

Έπαιξαν και: ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΙ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΤΣΑΣ, ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,.

Οδυσσέας Νυδριού(Κονιδάρης): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΚΟΜΙΝΑΤΟΣ, ΧΟΤΖΑΙ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΗΣ, ΓΑΖΗΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Έπαιξαν και: ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ, ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ, ΟΣΜΕΝΑΙ

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ