A1 Ανδρών: Δηλώσεις Λαρετζάκη-Μανωλόπουλου

Σωτήρης Μανωλόπουλος (προπονητής ΑΕΚ): «Θέλω να ξεκινήσω να δώσω συγχαρητήρια στη Δόξα, τους εύχομαι ότι καλύτερο. Για το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ότι η Λευκάδα ήταν πάρα πολύ καλή και εμείς καθόλου καλοί. Ήταν ένα παιχνίδι με τακτική και από τις δύο πλευρές . Η Λευκάδα έπαιξε για πάρα πολύ ώρα, ένα σχήμα με 4 κόντους, που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Στην αρχή δεν ήθελα να ακολουθήσω. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε από την επίθεση, δεν τα καταφέραμε και τελικά χρειάστηκε να ακολουθήσω.

 

Στο τέλος βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, είχαμε ένταση, ενέργεια και πάθος στο τέλος και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Διότι θεωρώ ότι ο λόγος που το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι, ήταν ότι ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο ξεκίνημά του. Δεν βγάλαμε ενέργεια, δεν βγάλαμε πάθος. Ήμασταν πάρα πολύ παθητικού και αυτό νομίζω έφερε το παιχνίδι έτσι όπως ήρθε.

 

Για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι ήμαστε τρίτοι με κάποια διαφορά. Θεωρώ ότι η συνολική παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια παιχνίδια, όμως δεν τα καταφέραμε.

 

Για τη συνέχεια, αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι σήμερα έχω παράπονο, αλλά γενικά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στην προπόνηση. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα στην προπόνηση. Ανταποκριθήκαμε. Και αυτό που λίγο με απογοητεύει, είναι ότι αυτά που ζητήσαμε και τα βγάζαμε στην προπόνηση καλά, δεν τα βγάλαμε στο παιχνίδι».

 

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (μπασκετμπολίστας ΑΕΚ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λευκάδα για το παιχνίδι που έκανε. Εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί. Και το μόνο που κρατάμε είναι τη νίκη. Συνεχίζουμε για ότι καλύτερο».

 

Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Η Λευκάδα είχε ένα κίνητρο να παίξει κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς ενεργειακά και συγκεντρωμένα δεν πήγαμε τόσο όσο θα έπρεπε και ήρθε έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που