ΕΠΣ Π-Λ: Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Π-Λ 2016-17

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31/3/2017 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας συνέντευξη τύπου από τις ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό  αγώνα  για την ανάδειξη του πρωταθλητή του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας 2016-17.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος – κυπέλλου κ. Τζίμας, ο Προπονητής της Α.Ε. Πρέβεζας κ. Μπέκας, ο Προπονητής της Π.Σ. Ένωσης Πάργας κ.  Πασχοδήμος αλλά και παίχτες από τα δυο σωματεία, οι οποίοι προχώρησαν και σε δηλώσεις.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου την Κυριακή 02/04/17 στις 16:30 με την Α.Ε. Πρέβεζας να υποδέχεται την Π.Σ. Ένωση Πάργας ενώ τον αγώνα θα σφυρίξει ο κ. Αλεξανδρόπουλος και βοηθοί διαιτητές θα είναι ο Ντόμαρης και Λαϊνας ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κέφης.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης