Υποδοχή “Βασίλισσας” στη Λευκάδα (photos & videos)

Θερμή υποδοχή επιφύλλαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ στην αποστολή της ομάδας μπάσκετ, που ήρθε στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει την Δόξα Λευκάδας το Σάββατο 1/4 στα πλαίσια της Basket League.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Στη Λευκάδα βρίσκεται από τις 8 το βράδυ η αποστολή της ένωσης, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Δόξα Λευκάδας. Στο IONION STAR θα μείνει η αποστολή της ΑΕΚ.

Από τις 7.00μμ το απόγευμα, αρκετοί φίλοι των “κιτρινόμαυρων” είχαν μαζευτεί στο σημείο συνάντησης, στην γέφυρα της Λευκάδας και περίμεναν το λεοφωρείο της “Βασσίλισας”, με συνθήματα και με τραγούδια.

Με το που έγινε αντιληπτό το πούλμαν της ομάδας, μηχανάκια το συνόδευσαν από την γέφυρα του νησιού, στη μικρή γέφυρα, όπου με καπνογόνα και συνθήματα ακινητοποίησαν το πούλμαν και υπήρξε ιδιαίτερη θερμή υποδοχή, ενώ με πορεία στη συνέχεια συνόδεψαν την αποστολή μέχρι το ξενοδοχείο.

ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ












ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ
 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί