Δόξα Λευκάδας – ΑΕΚ….σε αριθμούς!!!

Την ΑΕΚ υποδέχεται η Δόξα Λευκάδας, το Σάββατο 1/4 και ώρα 17.00μμ για την 25η αγωνιστική της Basket League, σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι για το νησί στο ταξίδι της Δόξας στην Α1.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο ομάδες, καθώς έχουν αναμετρηθεί και σε επίπεδο Α2, τη σεζόν 11-12, με την ομάδα της Δόξας να νικάει με 64-52 εντός έδρας την ομάδα του δικεφάλου.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν στη Λευκάδα, σε επίπεδο STOIXIMAN.GR Basket League η Δόξα Λευκάδας με την ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί στο νησί τη σεζόν 2011/12 για το πρωτάθλημα της Α2 και τη Δόξα να επικρατεί με 64-52.

 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΚ, που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην τριάδα, είχε επιβληθεί της Δόξας με 84-60.

 

* Τους 300 πόντους στη λίγκα θα φτάσει ο Γιάννης Ψαθάς αν σημειώσει επτά ακόμα. Επίσης απέχει δύο εύστοχα δίποντα από τα 100 εύστοχα. Τέλος, αν πάει τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ θα συμπληρώσει τα 100.

 

* Με μία εύστοχη βολή ο Γιάννης Δεμερτζής θα φτάσεις τις 100 εύστοχες στην STOIXIMAN.GR Basket League.

 

* Δύο πόντους θέλει ο Σάνον Σκοτ ώστε να συμπληρώσει 200 στη φετινή σεζόν. Επίσης χρειάζεται ακόμα τέσσερα ριμπάουντ για τα 100, αλλά και τέσσερις ασιστ επίσης για τις 100.

 

* Τους 700 πόντους στη λίγκα θα φτάσουν ο Μπραντ Νιούλεϊ και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αν σημειώσουν έναν και δύο αντίστοιχα.

 

* Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα φτάσει τις 600 εύστοχες ελεύθερες βολές αν ευστοχήσει σε ακόμα πέντε.

 

* Τρεις ασιστ θέλει ακόμα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ώστε βα συμπληρώσει τις 100.

 

* Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης χρειάζεται πέντε κλεψίματα για να φτάσει τα 100 στη λίγκα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που