Συνάντηση εκπροσώπων της Μονακό και του Οδυσσέα Νυδριού

Συνάντηση και δείπνο με παράγοντες της Μονακό είχαν απόψε οι άθνρωποι του Οδυσσέα Νυδριού, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην α΄ κατηγορία αλλά και την επιτυχημένη πορεία της Μονακό στο Champions League.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Συνάντηση και δείπνο με παράγοντες της Μονακό είχαν απόψε οι άθνρωποι του Οδυσσέα Νυδριού, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην α΄ κατηγορία αλλά και την επιτυχημένη πορεία της Μονακό στο Champions League, ενώ συζήτησαν και το μεγάλο event που θα γίνει στη φιέστα της ομάδας κάποια ημέρα του Μαϊου, που ακόμη δεν έχει οριστεί.

Από πλευράς τον μονεγάσκων, το παρών έδωσαν ο γενικός διευθυντής Filips Dhondt και ο Sergey Chernitsyn εκπρόσωπος της οικογένεις του Dmitry Ribolovlev, με τον πρώτο να έχει συνδυάσει σε γούρικη την αδερφοποίηση των δύο σωματείων, καθώς την ημέρα που έπεσα οι υπογραφές στην παραλία του Νυδριού, η Μονακό έπαιρνε το εισιτήριο για το Champions League.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Μονακό είχαν προσκαλέσει την διοίκηση του Οδυσσέα Νυδριού, στο επαναληπτικό αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτυ, όπου οι Μονεγάσκοι θριάμβευσαν εναντίον των Άγγλων του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έτσι προς το τέλος του Μαϊου, στο πλαίσιο της φιέστας του Οδυσσέα Νυδριού, θα παρευβρεθούν ποδοσφαιριστές της Μονακό, όπου θα συναντηθούν με παιδιά τις ακαδημίες της ομάδας και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Οι άνθρωποι της Μονακό έφεραν δώρα ένα καπέλο του champions league και μπρελόκ, για τους ανθρώπους του Οδυσσέα Νυδριού.

Kεντρική φώτο : Lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει