Final four: Διαβάστε τις δηλώσεις από Τελίδου, Ψυχογιού και Καμπουράκη

Διαβάστε τις δηλώσεις της Δήμητρα Τελίδου και Μαντώ Ψυχογιού στο kingsports, καθώς και όσα δήλωσε η Δήμητρα Καμπουράκη στο agapotobasket.gr. Οι αθλήτριες της Νίκης Λευκάδας, στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου της Λευκάδας και τους αφιέρωσαν της 3η θέση.

Πανονίκος Κατωπόδης/ panonikoskatopodis@gmail.com

Δήμητρα Τελίδου: ”Ένα μεγάλο μπράβο στο σωματείο μας”


Ένα σχόλιο για το σημερινό ματς

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί έδειξε μεγάλη διάθεση και κουράγιο για να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Αν και ήμασταν απογοητευμένες και στεναχωρημένες από το κακό μας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στο σωματείο μας, γιατί αν και καινούργιο στο γυναικείο μπάσκετ, στο χώρο αυτό, έχει καταφέρει αυτά τα δύο χρόνια να πρωταγωνιστεί, να έχει μια δυνατή ομάδα. Μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή και φυσικά οι κριτικές που πήραμε. Αυτό οφείλεται στον κόσμο του νησιού. Θέλω να πω ότι η ομάδα αυτή έχει δέκα αθλήτριες, οι τρεις από αυτές ξένες και βέβαια είναι εκτός Λευκάδας. Η ομάδα παρέχει σε αυτές τις αθλήτριες τη διαμονή και το φαγητό. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν το κάνει καμία άλλη ομάδα στην Α1, είναι πολύ δύσκολο αυτό, συν τα έντεκα ταξίδια που έχει. Ο κόσμος της Λευκάδας είναι κοντά σε αυτή την ομάδα, τη στηρίζει με τα καταστήματά του, με τις χορηγίες του, με τα εισιτήρια διαρκείας και χάρη σε αυτόν υπάρχουμε και θέλω να ευχηθώ να υπάρχει αυτή η ομάδα για πολλά χρόνια στην Α1.

Για τον αγώνα τώρα, στεναχωρηθήκατε από τον αποκλεισμό στον ημιτελικό τώρα ποιο ήταν το κίνητρο; Γιατί ήταν μεγάλο το κίνητρο.

Ναι, υπήρχε γιατί κάναμε μια κακή εμφάνιση με τον Πανιώνιο, δεν ήταν το πρόσωπο αυτό που έχει η ομάδα, δεν παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε και στεναχωρηθήκαμε για αυτό. Γιατί μας είδε πολύς κόσμος και τον πικράναμε. Θέλαμε σήμερα να σώσουμε αυτή την κατάσταση, μας είδε ο κόσμος, ελπίζω να μας χάρηκε. Και εμείς το χαρήκαμε πάρα πολύ, είχαμε μεγάλη διάθεση και ελπίζω να φάνηκε αυτό.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο

Σας είπα ότι για αυτόν γίνονται όλα. Αυτός μας στηρίζει, σε αυτόν αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη και χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχουμε. Ο κόσμος μας είναι τα πάντα.

Τώρα η συνέχεια;

Στη συνέχεια, είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος, έχουμε τρία πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Μαντώ Ψυχογιού: ”Πολύ μεγάλο δώρο για τον κόσμο το μετάλλιο”


Ένα σχόλιο για το σημερινό ματς

Σίγουρα τα ψυχικά αποθέματα μετά από μία ήττα, όπως έγινε στον ημιτελικό, δεν περίσσευαν, κακά τα ψέματα. Η απογοήτευση ήταν εμφανής. Απλά ανασυγκροτηθήκαμε, είπαμε πως έχουμε ακόμη μία ευκαιρία. Πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι στην πρώτη μας συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Θεωρώ ότι το αξίαμε, όπως και η ομάδα του Πρωτέα είναι πολύ καλή ομάδα, απλά ίσως με κάποιους τραυματισμούς έμεινε λίγο πίσω. Θεωρώ ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δείξαμε όλες πόσο πολύ θέλαμε αυτό το μετάλλιο. Συγχαρητήρια σε όλους, προπονητές, διοίκηση και πάνω από όλα τις παίκτριες.

Πώς ήταν η εμπειρία συμμετοχής στο φάιναλ φορ;

Σίγουρα ήταν πολύ ευχάριστη, το θέλαμε να το ζήσουμε από την πρώτη στιγμή όπως και το ζήσαμε, το ευχαριστηθήκαμε. Είχαμε βέβαια το κακό αποτέλεσμα του ημιτελικού. Παρόλα αυτά μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί δεν το παρατήσαμε. Βρήκαμε το κουράγιο να έρθουμε να παίξουμε έναν ακόμα αγώνα και να διεκδικήσουμε το χάλκινο, όπως και έγινε.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο

Εντάξει, ο κόσμος και γενικά όλα τα χρόνια, αλλά πιο πολύ φέτος στα παιχνίδια της Αθήνας αισθανόμαστε σαν να μην παίζουμε εκτός έδρας. Η παρουσία του είναι πάρα πολύ αισθητή, θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, να τους ευχαριστήσουμε και θεωρώ ότι τους κάναμε ένα πολύ μεγάλο δώρο όπως είναι το μετάλλιο.

Δήμητρα Καμπουράκη: «Γράψαμε ιστορία»

Η πορεία της τα τελευταία χρόνια αξιομνημόνευτη. Η Νίκη Λευκάδας έχει καταφέρει να εκπροσωπεί με μεγάλη επιτυχία όλη την επαρχία στο χάρτη του μπάσκετ των γυναικών.

Από πέρυσι που βρίσκεται στην Α1 κατηγορία κάνει τα βήματα ένα ένα γράφοντας κάθε φορά ένα νέο κομμάτι της ιστορίας της. Αυτό έγινε και την Κυριακή το απόγευμα με την κατάκτηση της 3ης θέση και του χάλκινου μεταλλίου που όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και η Δήμητρα Καμπουράκη.

«Μετά την ήττα που κάναμε την Παρασκευή θέλαμε να πάρουμε τη νίκη στο μικρό τελικό για τον κόσμο μας κυρίως που είχε έρθει από τη Λευκάδα, για εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Πιστεύαμε ότι με αυτή την πρόκριση της Νίκης στο Final-4 θα μπορούσαμε να γράψουμε ιστορία. Τελικά τη γράψαμε, βγήκαμε τρίτες και πήραμε το πρώτο μετάλλιο της Νίκης Λευκάδας σε Final-4. Αγωνιστικά το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην ενέργεια και στη θέληση και ήμασταν καλύτερες».

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Λευκάδας έβαλαν τη δικιά τους πινελιά σε αυτή την τριήμερη γιορτή του  μπάσκετ με την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της Γλυφάδας.

Related News

Comments are closed