ΕΠΣ Π-Λ| ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Η μπάλα παίζετε στα γραφεία της ΕΠΣ

Σκληρή ανακοίνωση με τίτλο “Η μπάλα παίζετε στα γραφείο της ΕΠΣ” εξέδωσε η διοίκηση του Αμβρακικού Βόνιτσας για την σημερινή διαιτησία του κ. Αλεξανδρόπουλο στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με αντίπαλο τον Θρίαμβο Λούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ¨ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ¨ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Βρίσκεται όμως στην δυσάρεστη θέση (δυστυχώς), να συντάξει την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Η προσπάθεια τόσο της Διοίκησης, όσο και των Προπονητών και των Αθλητών για την βελτίωση του ποδοσφαίρου της περιοχής μας θα συνεχιστεί.

Ο ¨ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ¨ των δεκάδων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του (συμμετέχουμε σε πρωταθλήματα παιδικού-προπαιδικου-junior), θα συνεχίσει τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο, έναντι στο πείσμα του καθενός και της όποιας εμπάθειας του.

Δεν απαιτήσαμε την εύνοια κανενός, διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ «ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ». Έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να προστατέψουμε την ομάδα μας, την ιστορία μας (ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣ Π-Λ) και θα το κάνουμε. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας, στον προπονητή μας, τους φιλάθλους μας και στους εαυτούς μας (καλύπτοντας πολλά έξοδα από τις οικονομίες μας) ότι δεν θα μείνουμε απλοί παρατηρητές.

Σαν νέο ΔΣ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζαμε εξ΄αρχής, το πολύ χαμηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η διαιτησία στην ποδοσφαιρική περιφέρεια στην οποία συμμετέχουμε. Θεωρήσαμε λοιπόν δεδομένο, ότι θα συναντήσουμε καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, πολλά προβλήματα από ανεπαρκείς διαιτητές. Άλλωστε σαν νέοι στο χώρο αυτό δεν ζητήσαμε πολλά.

Το μόνο που ΘΕΛΟΥΜΕ είναι ΙΣΟΝΟΜΙΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ¨ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ¨ θα πηγαίνει όλο και ΨΗΛΟΤΕΡΑ, δε θα μπορέσει να τον σταματήσει ΚΑΝΕΝΑΣ και όταν λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ εννοούμε ΚΑΝΕΝΑΣ. Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες του ιδίου έργου (διαιτησία Σπυράκου στον αγώνα με τον ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) σε αγώνα της ομάδα μας.

Ήρθε λοιπόν η σειρά να παιχτεί και το επεισόδια με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αλεξανδρόπουλο. Μετά από μεγάλη προσπάθεια του ιδίου και με τον καταλογισμό αμέτρητων φάουλ (ίσως παγκόσμιο ρεκόρ) κοντά στην περιοχή μας. Το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε. Καθοριστικό επίσης ρόλο έπαιξε και η χρήση της κίτρινης κάρτας με σκοπό οι ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν στα τελευταία λεπτά του αγώνα να αμυνθούν. Οπότε μετράμε, κίτρινη κάρτα πήραν οι ΘΕΡΑΠΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ-ΠΑΧΗΣ-ΠΑΛΟΥΚΗΣ Ν-ΠΑΛΟΥΚΗΣ Π-ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΦΟΥΡΛΗΣ. Ακριβώς, οχτώ από τους δώδεκα που έπαιξαν (τυχεροί οι υπόλοιποι). Και αφού φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και το αποτέλεσμα δεν είχε επιτευχτεί ακόμη, δεν δόθηκε καθαρό φάουλ υπέρ της ομάδας μας για να μπορέσει ο αντίπαλος να επιτύχει άλλο ένα και να κερδίσουν όλοι μαζί.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ, τον Προπονητή και τους Αθλητές (εκτός του ΤΖΙΑΓΚΟΥ Γ.) του ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ για την άψογη φιλοξενία και δεσμευόμαστε να ανταποδώσαμε. Κάνουμε δεχτεί την συγγνώμη των ανθρώπων της αντιπάλου ομάδας για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους ΤΣΙΑΓΚΟΥ Γ. (έβρισε τους φιλάθλους). Κάτι που είδαν όλοι εκτός του διαιτητή (είμαστε σίγουροι για αυτό). ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι άνθρωποι σαν τον διαιτητή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτός που θα γράφει ΠΑΝΤΑ ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι ο ¨ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ¨. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΜΜΕ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ).

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που