ΕΠΣ Π-Λ| ΚΥΠΕΛΛΟ| ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ 2-1

Με γκολ του Περιστάρη και Ορφανού στο πρώτο μέρος ο Τηλυκράτης προχώρησε στην ημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου. Από τους φιλοξενούμενους που μείωσαν στην επανάληψη σκόρερ ήταν ο Γκλουτσάι.

Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας της Πάργας και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 25΄ λεπτό με τον Περιστέρη και ο Ορφανός στο 29΄ λεπτό, “έγραψε” το 2-0, που ήταν και το σκορ στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή χαμένη ευκαρία στα πρώτα λεπτά και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 69΄ λεπτό, με τον Γκλουτσάι, όμως στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και ο Τηλυκράτης πήρε την πρόκριση.

Διαιτητής: Zιώγας Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Χουλιάρας

Τηλυκράτης (Μπέκας Αγγελος): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ, Μπουρδούβαλης, Καταγής Λ(52′ Γεωργάκης Μ.), Κτενάς, Περιστερης(81′ Σταύρου), Ιασωνίδης, Ορφανός(58′ Πολίτης), Καταγής Γ, Γεωργάκης.

Απόλλωνας Πάργας (Βάσι Αλέκος): Σκάρπος, Μάρκος, Μπιστιώλης(80′ Ευαγγέλου) Βάσιος Α, Γκόγκα, Τόρες, Ευθυμίου, Βάσιος Ε, Αναστασίου, Μηλιώνης, Γκλούτσαϊ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί