FINAL FOUR: Η μεγάλη ώρα της Νίκης Λευκάδας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Πανονίκος Κατωπόδης

Η μεγάλη ώρα του Λευκαδίτικου αθλητισμού ήρθε, καθώς στις 20.οο μμ η Νίκη Λευκάδας θα αγωνιστεί στο 18ο φάιναλ φορ γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και θα διεκδικήσει την είσοδό της στο μεγάλο τελικό της Κυριακή, όπου θα βρεί έναν από τους Ολυμπιακό που είναι το μεγάλο φαβορί ή Πρωτέα Βούλας.

Τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα είναι από χθες στην Αθήνα και μένουν σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα, έχουν πατήσει ήδη δύο φορές το παρκέ του ΔΑΚ Γλυφάδας και το κλίμα στην αποστολή είναι εξαιρετικό και μεδιάθεση να αγωνιστούν με ενέργεια και πάθος το βράδυ στο ημιτελικό.

Ο Πανιώνιος, μπορεί να έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος στο πρωτάθλημα από τη Νίκη Λευκάδας, αλλά δεν θα είναι εύκολος. Θέλει προσήλωσε 40 λεπτά, γιατί μιλαμε για ένα παιχνίδι ΝΟΚ ΑΟΥΤ και όσες μπούνε στο παρκέ και για όσο αγωνιστούν να δώσουν και την ψυχή τους…..Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!!! ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που