Δουβίτσας: “Να χαρούμε την συμμετοχή μας”

Λίγο πριν τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας μας μπάσκετ στο final four του κυπέλλου Ελλάδας ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δουβίτσας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για την Νίκη Λευκάδας το Final Four του Κυπέλλου είναι σαφώς η κορυφαία στιγμή στην ιστορία του Συλλόγου. Εμείς θα έρθουμε στην Αθήνα πρώτον για να χαρούμε τη συμμετοχή μας και δεύτερον για να διεκδικήσουμε χωρίς άγχος την πρόκρισή μας στον τελικό.

Από τη στιγμή που δεν κληρωθήκαμε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά με τον Πανιώνιο, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με εξαιρετικούς coach, ταλαντούχες αθλήτριες με πολλή ενέργεια και ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μακάρι η διοργάνωση να είναι απόλυτα επιτυχημένη και οι φίλαθλοι να απολαύσουν μια γιορτή. Θεωρώ ότι ως ομάδα θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και οι συμπατριώτες μας, οι Λευκαδίτες, θα βρεθούν στην εξέδρα για να μας υποστηρίξουν, όπως το κάνουν πάντα άλλωστε»

lefkadapress.gr

Related News

Comments are closed