Νίκη Λευκάδας: Δηλώσεις των κοριτσιών για το Final Four

Την άποψή τους και τα σχόλιά τους για το Final Four, έκαναν οι παίχτριες της Νίκης Λευκάδας στο Lefkadasportnews.gr, που δήλωσαν έτοιμες να απολαύσουν την εμπειρία της διοργάνωσης, που για τις περισσότερες θα είναι και η πρώτη συμμετοχή.

Δήμητρα Τελίδου: Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε ένα φάιναλ φορ και διπλά χαρούμενη γιατί στην παρθενική συμμετοχή της Νίκης Λευκάδας, είμαι και εγώ μέλος της. Θα  προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για μας ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι τελικός και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την διοργάνωση, είναι μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση το Φαιναλ και να αποκτήσουν και αυτοί που θα πάνε πρώτη φορά από την ομάδα μου, την εμπειρία και να το ζήσουμε μαζί όλο αυτό.

Έμιλυ Κάντυ: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που θα συμμετέχουμε στο final4 του κυπέλλου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και ο προπονητής μας, μας προετοιμάζει για το τουρνουά. Ξέρουμε πως το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο επειδή ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να έχουμε πολύ ενεργεία ώστε να είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή!

Μαντώ Ψυχογιού: Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη συμμέτοχη της ομάδας μας στο φαιναλ φορ κυπέλου Ελλάδος. Είναι η ιστορικότερη στιγμή της Νίκης Λευκάδος μέχρι την επομένη! Άπαντες είμαστε έτοιμη για αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Ξέρουμε πως το παιχνίδι του ημιτελικού θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς πρόκειται για ένα νοκ αουτ παιχνίδι, πιστεύω όμως πως θα είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος. Είμαι σίγουρη για την υποστήριξη των φιλάθλων μας και σε αυτό το παιχνίδι. Τους καλούμε να μας στηρίξουν ακόμα περισσότερο σε αυτή την προσπάθεια μας

Αντιγόνη Χαιριστανίδου: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για την συμμέτοχη μας σε ένα φαιναλ φορ κυπέλλου! Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερες στον ημιτελικό με τον Πανιώνιο τον οποίο έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δυο φόρες, όμως τώρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να ευχαριστηθούμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

Δήμητρα Καμπουράκη: Από την δική μου πλευρά όπως και για την ομάδα είναι μια σημαντική επιτυχία που θα βρισκόμαστε στο Final 4. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλες μας καθώς για πολλές είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχουν σε μια τέτοια διοργάνωση. Κάθε χρόνο παρακολουθούμε μεγάλες ομάδες και μεγάλες παίχτριες και φέτος καταφέραμε να βρισκόμαστε εμείς εκεί. Η Νικη Λευκάδας, ανάμεσα σ αυτές αποκλείοντας ένα μεγάλο σωματείο με ιστορικό όνομα όπως ο Παναθηναϊκός! Θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα το χαρούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!!!

Ευγενία Παπαδοπούλου: Είμαστε πολύ χαρούμενες που για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας θα αγωνιστούμε στο φάιναλ φορ. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που κάθε παίχτρια ονειρεύεται να συμμετάσχει. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε, να δουλέψουμε ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές. Σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως συνέβη και στο πρωτάθλημα. Και, βεβαία, το γεγονός ότι η νίκη θα μας δώσει το εισιτήριο για το τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί ισχυρότατο κίνητρο! Από την πλευρά μας, εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε ο, τι μας αξίζει.

Μισά Σταρα: Ανυπομονούμε να παίξουμε στο φάιναλ φορ. Έχουμε ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό, αφού κληρωθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο στον ημιτελικό. Έχουμε στο μυαλό μας ακόμη το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Πανιώνιο στο πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε ξανά. Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και γενικά ολόκληρο το φάιναλ φορ. Ελπίζουμε να φέρουμε ένα μετάλλιο στη Λευκάδα!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που