Νίκη Λευκάδας: Κλείστε θέση στο Ιστορικό ραντεβού για το F4

Η μεγάλη στιγμή για τη Νίκη Λευκάδας και του Λευκαδίτικου αθλητισμού πλησιάζει και ήδη μπαίνουνε σε εβδομάδα φάιναλ φορ(24-26/3), με την διοίκηση της ομάδας να καλεί το φίλαθλο κόσμο να προμηθευτεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα εισιτήρια των Ιστορικών παιχνιδιών της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καλούμε τους φιλάθλους της Νίκης Λευκάδας, που θέλουν να προμηθευτούν ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ εισιτήρια, για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών, που θα διεξαχθεί 24-26/3/2017 στο ΔΑΚ Γλυφάδας, ότι ΑΥΣΤΗΡΑ ως την Δευτέρα 20/3/2017 στις 20:00, θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Συλλόγου κ. Μάριο-Δημήτριο Περδικάρη (τηλ: 6977724095), είτε μέσω e-mail (nikilefkadas@yahoo.com) και να δηλώνουν ονοματεπώνυμο και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και για ποια ημερομηνία ενδιαφέρονται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Τα εισιτήρια είναι «πακέτο» ανά ημέρα και κοστίζουν 10€.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3: ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – 16:00 ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – 19:00 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚΥΡΙΑΚΗ 26/3: 12:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – 15:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι φίλαθλοί μας θα μπαίνουν στο γήπεδο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα κάθονται σε συγκεκριμένο διάζωμα καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια τις ημέρες των αγώνων θα πωλούνται σε ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο, απαραιτήτως όμως πάλι με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

AFISA

Related News

Comments are closed